zaterdag 20 februari 2016

Updeetje :)

ZO, maar weer eens een lekker blogje tikken voordat ik ga werken :) wat eigenlijk niet de bedoeling was vandaag maar voorrut........alles gaat zoals het gaat hier. En dat betekend eigenlijk dat we kwa geld weer een beetje op het oude niveau zitten: puzzelen, puzzelen en nog eens........maar mij baart het geen enkele zorg, manlief wel die vind het eng worden en roept constant dat dingen niet kunnen. Dat zijn echt de naweëen van toen!

De scheiding van zoonlief kost mede door de advocaat enorme klauwen met geld en hij kan die zelf echt niet dragen. Nu gaat dus ons eigen buffertje er in rap tempo doorheen en focussen we ons op de maanden mei/juni wanneer een weer een vrachtschip met centjes de haven binnenvaart :)))))))) maar dat duurt nog even. Voor nu heb ik de advocaat opgebeld met de vraag of we hem in termijnen mogen betalen en dat was geen enkel probleem, opgelost voor nu met nog wel wat termijnen te gaan maar betaald wordt alles tot de laatste snik. Ik zou vandaag eigenlijk naar een off-grid plek in Groningen gaan en deze dag kostte 60 euro dus liet ik het nog even staan ter beslissing, ik dacht mazzel te hebben want doordat ze de dag niet vol kregen werden de kosten verlaagd naar 47.50 wat ik alweer veel aantrekkelijker vond klinken. Maar toen er weer een financiële tegenvaller te betalen viel voor zoon-in-scheiding (allemaal geinitiëerd door exheks) gingen daar mijn laatste tientjes heen en besloot ik dan maar wat spulletjes te verkopen om toch die dag weg te kunnen. Dat lukte wonderwel en het kaartje kon bijna gekocht ware het niet dat de tank nog maar voor een kwart vol zit en ik daar onmogelijk naar Groningen mee heen en weer kon dus besliste het universum kennelijk dat deze keer niet voor mij weggelegd was. De verdiende tientjes haal ik van de rekening en gaan in een potje anders glippen die alsnog onder het paard zijn buik door!! Ik heb gelijk nog maar wat extra spul op MP gekieperd met wat wensbedragen erbij. De boodschapjes beperk ik tot een mini mini minimum en zijn niet volledig bio maar ik kom uit met de weinige centjes. Bij de Aldi betaal ik in centen, stuivers en duppies bv. de dozen kattenbrokjes, de groentes komen van de wekelijkse ophaal waar deze week naast sla, courgettes en wortels voor hutspot wat extra citrus bijzat voor de zelf te persen vitamientjes, champignons en kruiden om te drogen voor later en dan hoef ik alleen nog maar een zak aardappels en wat uien te halen. Omdat ik dus vandaag ineens toch niet wegging en er een last-minute verzoek van een collega kwam of ik asjeblieft voor haar kon werken gaan we dat maar weer doen. Speel ik weer wat te werken flexuurtjes weg zo lijkt alles weer perfect gepland te zijn haha.

De 20 euro die ik ergens in januari te weinig kreeg uit de flappentap heb ik eindelijk teruggekregen trouwens maar de uitbetaling van de woekerpolis daarentegen laat nog steeds op zich wachten dankzij een geweldige - NOT - nalatigheid van de "adviseur" van de bank. Deze brengt nu dankzij noncommunicatie weer veel minder op dan eerst op de papieren stond, dit gaat een staartje krijgen maar eerst die centen in de hypotheek!!!

En nu ga ik lelijke appeltjes schillen voor iets lekkers bij de koffie vanavond, ik heb vast nog wel ergens een restje drank staan waar ik die schijfjes in te week leg dan kan ik vanmiddag bakken. Jummie en allemaal een heel fijn weekend!!!!!!!!


3 opmerkingen:

 1. Is het niet mogelijk dat je zoon een pro-deo advocaat krijgt die de scheiding regelt?? Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een ellende met een scheiding. Hebben jullie dit nooit zien aankomen op enig moment? Of openbaarde zich dit pas in het huwelijk?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  ผลบอลพรีเมียร์ลีก

  BeantwoordenVerwijderen