dinsdag 23 september 2014

TIP!! LIHL-boekjes zijn er weer (LekkerinhetLeven)
Vanaf vandaag kunnen (als je mazzel hebt ;-) de boekjes van P&G weer in je brievenbus vallen. Zo te zien zijn het allemaal dezelfde boekjes met 32 bonnen en aan totale waarde 150 euro kassakorting.......dat laatste is natuurlijk fictief want dan zou je alles uit het boekje moeten kopen met de bon. En dat doen we natuurlijk never :-)

Wel één minpuntje je kunt ze niet meer inleveren bij Appie, die let natuurlijk op de kleintjes voor zichzelf en doet niet meer mee. Als ik later zin heb zal ik alles wel weer plaatsen maar voor nu zou ik een boekje proberen te scoren want je kan per boekje helemaal GRATIS scoren:

1 fles H&S shampoo
1 fles Herbal Essences shampoo
1 tube OralB tandpasta
1 fles Mr. Proper 
1 pak Always maandverband
1 fles Dreft afwasmiddel
1 pak Ariël tabs

Als je het boekje niet ontvangt (en daar kan je je niet voor inschrijven of whatever......) vraag dan eens in het rond want er worden er veel verspreid maar er verdwijnen er ook net zovelen weer gewoon bij het oud papier ARGHHH

10 opmerkingen:

 1. hoi jut
  ik heb hem hier nog niet gezien , maar hij lijkt wel dezelfde als afgelopen keer.
  toen had ik ook gratis ariel en gratis mr proper,dreft, e.d


  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vandaag ontvangen; voor de allereerste keer :). Zag een paar leuke dingen, dus hij gaat niet direct bij het oude papier.....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor het herinneren, ik was er al wel lid van, maar nooit aktief geweest achteraf. Kijken of ik nu wel in aanmerking ga komen, heb wat reacties enzo geplaatst en mijn huisnummer klopte niet zag ik nu pas, dus even aangepast.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb ze lange tijd gehad - en gebruikt ook. Nu nog niet gezien. Hoop het wel
  gr
  Be

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb m ook gekregen en zojuist de "gratis" bonnen eruit gehaald! Het is precies dezelfde als de vorige keer en ik haal het gewoon op, gebruik ik het zelf niet, geef ik het wel door aan een ander!!

  Gr. Boukje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vorige keer dat ik het boekje kreeg, hem ik 'm gewoon weggegooid ... Nu meteen de gratis bonnen verzilverd! Wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jaaaa, toch gehad. Bij de kassa 0,0 betalen, haha. Goh, wat Amerikaans zegt de mevrouw achter mij :)
  gr
  Be

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik zou graag zo'n boekje willen hebben. Hoe kom ik er aan?
  Yasr

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Yasr: je kunt je niet aanmelden voor de boekjes alleen hopen dat je gegevens in de juiste database zitten. Je kan je geloof ik wel aanmelden bij Lekker in het Leven voor de nieuwsbrieven (reclamemails) maar dan nog weet je niet of je het boekje ook krijgt.

   Verwijderen