vrijdag 31 januari 2014

Kosten van een kaartje sturen???

Mini-Jutter was vorige week jarig en ze vierden zijn verjaardag niet op de dag zelf. Toch wilde ik dat niet zomaar voorbij laten gaan en stuurde het mannetje een Bumba-kaartje met geluid. Ik was € 3.65 kwijt voor het kaartje zelf plus een 2-postzegel oftewel € 1.28 aan porto wat samen op bijna 5 euro kwam!! Even een kaartje sturen, klein gebaar grootse kosten :-( het kwam wel op tijd en hij was er superblij mee dat scheelt........Maar deze attente vorm van communicatie en een klein budget gaan niet samen dus zoek je naar andere manieren ;-)


Vandaag kreeg ik een bedankberichtje dat ze wederom een kaartje hadden ontvangen van ons :-) hij was gister in het ziekenhuis om zijn amandelen te laten verwijderen. En dus stuurde ik weer een kaartje maar nu via de site van kaartje-twee-go. Deze kaart kostte mij helemaal niks ;-) een eerste bestelling is altijd gratis, geef je mailadres - of whatever voor mailadres ;-)))) en je kunt gelijk ontwerpen en bestellen. Kies voor de optie "je welkomskortingscode direct verzilveren" en klaar is klara...........net zo leuk veel voordeliger ;-) 


5 opmerkingen:

 1. gratis is beter haha!
  Ik koop zelden kaarten, hoewel ik wel een voorraadje heb van de Action. Dat zijn hele leuke.
  Of ik maak ze zelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mijn moeder geeft onze kinderen altijd een 'muziek' kaart. Die brengt ze mee op de verjaardag. Inmiddels ligt hier een hele verzameling 'geluid makende kaarten' Weggooien vind ik zonde en hergebruik???? het muziek gedeelte dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier kun je mensen in het ziekenhuis een gratis kaartje toesturen.
  Zo leuk. Elke keer een andere kaart. Te vinden op de website van het ziekenhuis. KLeine moeite groot plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kaartje2go is erg leuk. Alleen werkt het tegenwoordig op IP adres, dus na 1 maal een kaartje sturen vanaf je pc,gaat een gratis kaartje niet meer op

  BeantwoordenVerwijderen
 5. 5 euro vind ik echt heel erg veel voor een kaart. Maar die andere site ga ik zeker bezoeken!

  BeantwoordenVerwijderen