donderdag 24 oktober 2013

Uit op wieltjes............

Rock ’n Rollin & Vintage per kilo - Kromhouthal goes totally Vintage -

Zaterdag 26 oktober 2013 (17.00 – 01.00) vindt de eerste editie van Rock’n Rollin plaats in de Kromhouthal in Amsterdam-Noord. Dit evenement wordt gehouden tijdens 24H Noord, een initiatief van 24H Amsterdam. 

Rock’n Rolling is een evenement die alle vroegere sferen naar boven gaat halen. Niet alleen is er een oldskool rollerdisco maar je kunt ook helemaal losgaan met Vintage per Kilo (vintage shopping). Rock’n Rollin is speciaal bedacht voor 24H Noord, waarin het stadsdeel alle nieuwe, inspirerende en creatieve beelden wil laten zien. 

Naast de rollerdisco en Vintage per Kilo, zijn er DJ’s die met verschillende genres muziek iedereen zullen vermaken. Ook kun je genieten van de hamburgers vanThrill Grill, de milkshakes & hotdogs van BUS Unlimited Solutionsen de workhop vanGel Rock 'n' Roll vereniging, een Rock’n Roll vereniging uit Amsterdam. 

Wat Rock’n Rollin zo aantrekkelijk maakt is dat het weer eens wat anders is. Het rollerskaten in de fifties style trekt een grote doelgroep aan. Veel mensen missen de vroegere tijden. Tegenwoordig is alles digitaal, iedereen is bezig met zijn telefoon, ipad of andere technologie. Zomaar oldskool party’en en socializen is vergeten. Rock’n Rollin wil dit terug halen, al is het maar voor één dag. 

De samenwerking met Vintage per Kilo past hier uiteraard heel goed bij. Vintage, het woord zegt het al, authentiek. Je zoekt je kleding uit, weegt het en betaalt €15,- per kilo. Ook is er een bewuste keuze geweest voor het eten en drinken. Niks beters dan hamburgers, hotdogs en milkshakes creëren de sfeer van vroeger. 

Dit alles wordt gehouden in de Kromhouthal, een nieuwe evenementen locatie in Amsterdam-Noord. De industriële en creatieve look van de Kromhouthal leent zich daarom perfect voor dit evenement wat samenhangt aan 24H Noord. Overigens is 24H Noord is een concept wat valt onder 24H Amsterdam. 24H Amsterdam organiseert evenementen in alle stadsdelen van Amsterdam. Deze keer is stadsdeel Noord aan de beurt.

Toegang tot het evenement is GRATIS!

Rolschaatsen zijn er in alle maten, toegang tot de RollerDisco + rolschaatsen €7,50

De Time Table is volgt:
Van 17.00 - 01.00 kun je genieten van de RollerDisco en de Wholesale. Tijdens het evenement hebben we verschillende muziek genres.

Time Table:
17.30 - 18.30: Rock'n Roll Workshop met DJ Edwin
18.30 - 21.00 DJ duo The Roosters (uit Antwerpen)
21.00 - 23.00: Disco DJ B-art https://soundcloud.com/b-art
23:00 - 01.00: House Classics

Bekijk hier onze promo:
https://vimeo.com/74707445
Lijkt me zo gaaf!!! Ik heb alleen geen rolschaatsen meer...................beetje jammer dan weer ;-(

Geen opmerkingen:

Een reactie posten