donderdag 15 december 2011

Zomaar even wat uit het nieuws

Vanwege bezuinigingen zal de post via PostNL niet meer op maandag bezorgd gaan worden. Weer een stap in de verslechtering van het postsysteem, lang leve de privatisering!

Heeft men geconstateerd dat het merendeel van de mensen géén vertrouwen meer heeft in de banken maar toch niet overstapt......tja waar moet je heen? Stel je toch eens voor dat de banken echt knallen......dan kan je niks meer met je met veel pijn en moeite gespaarde geld op de bank. Sparen in een oude sok word nog betrouwbaarder...........

Bij de Gemeentelijke ICT dienst in Amsterdam is een nieuwe man aangesteld die op interimbasis het komende half jaar de boel in goede banen moet gaan leiden. Hij gaat hiertoe vier dagen per week werken, verdient daarmee in dat halfjaar ruim 140.000 euro en het bemiddelingsbureau wat hem voor deze functie voordroeg krijgt ook nog eens 30.000 euro! En in diezelfde hoofdstad zijn ze zich aan het beraden op betaald parkeren voor scooters.............weer een manier gevonden om gemeente geld wat aan de ene kant zo gruwelijk over de balk gesmeten word via een andere kant weer terug te halen.

En blijft men in de media maar blaten over de zoveelste recessie en de bijbehorende "nieuwe" crisis alsof die sinds 2008 ooit weggeweest is????????


1 opmerking:

  1. Ik krijg hier al jaren geen post op maandag binnen. Bleachelijk verhaal van die ambtenaar. Je moest eens weten hoeveel geld er in gemeentes over de balk wordt gegooid. Zo was hier ruim dertig jaar een discussie of er een ijsbaan zou komen. De palen waren al in de grond geslagen. Uiteindelijk is het afgeblazen en maar goed ook, want er is nu elk jaar een ijsbaan, die alleen 's winters wordt opgebouwd.

    BeantwoordenVerwijderen