maandag 3 oktober 2011

TIP!! Postzegels worden wederom duurder...UPDATE ONDERAAN!!!!

Maar dat betekend dat wij natuurlijk op zoek gaan naar verdere alternatieven! Eerder had ik al gemeld dat ik altijd mijn gewone postzegels bestel bij http://www.postzegelsmetkorting.nl/ , en daar ben ik nog steeds heeeeeeel tevreden over maar ik denk nu zelfs voor pakketpost een nog iets voordeliger adres te hebben gevonden. Het is http://www.verzenden-met-postzegels.nl/ ik heb daar vandaag even een proefbestelling van  1 pakketzegel gedaan en die gelijk via I-Deal betaald waardoor ik direct een extra korting van € 0,12 kreeg maar ik  weet niet of dat goed is. Verderop de site staat nl. dat ze normaliter € 4.90 verzendkosten berekenen voor bestellingen  tot 100 euro.........in ieder geval moest ik nu voor een pakketzegel voor verzenden tot 10 kg. slechts € 4.61 betalen, dat is nog weer voordeliger als bij DHL. Ik wil deze mogelijkheid als back-up hebben als ik pakjes moet versturen want ik zit niet meer altijd direct bij een DHL-point in de buurt want er zijn er helaas alweer twee gesloten op plekken waar wij juist regelmatig langskwamen. We wachten de ontvangst van de zegel even af.......


Vandaag de pakketzegel keurig ontvangen in een grote envelop samen met alle prijsinformatie nog eens op papier, heel overzichtelijk!! De zegel bestaat uit een sticker met guldenpostzegels t.w.v. € 6.75 plus een verzendetiket met barcode voor track&trace. Heb nog even nagekeken hoe het zat met de verzendkosten maar je kunt dus aangeven het bestelde aangetekend te willen ontvagen en dát kost dan dus € 4.90 extra. Ik ga dat dus niet doen want via postzegelsmetkorting komt het ook zonder extra kosten gewoon altijd keurig aan dus dat vind ik onzin en zonde van het geld. Over de korting: "Let erop: met Ideal ontvangt u 2,5% korting en heeft u uw bestelling altijd binnen één werkdag in huis, mits voor 16:00 besteld!"

Deze site staat inmiddels dus ook bij mijn bespaarfavorieten!!

5 opmerkingen:

 1. Ben benieuwd of (en hoe snel) dat werkt, is inderdaad goedkoper als je veel pakketjes ed verzendt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oké, dat is een goede tip! Ik verstuur ook nog wel eens wat, en baal altijd van de verzendkosten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een vriendin vertelde me net dat zij (retour) enveloppen met port betaald gewoon gebruikt om andere post mee te versturen. Sticker met het juiste adres erover. Op pakjes meerdere port betaald dingen plakken. Volgens haar was het toch al betaald, en wordt het niet pas betaald als het verzonden wordt. Of dat zo is weet ik niet. Maar het geeft wel een nieuw gezichtspunt en mogelijkheden, want ik had het zelf niet bedacht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ik heb geprobeerd om 1 pakketzegel te bestellen maar ik moet dan 10,00 toeslag betalen omdat de bestelling onder de 50 euro is.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Anoniem: da's balen dan, ze hebben het vast net aangepast want het was eerst echt niet zo!!!! Als er meer mensen tegenop zien om er meer tegelijk te bestellen wil ik dat best doen en dan hoofdelijk omslaan hoor. Ik vind 10 euro handlingskosten ook belachelijk veel, zal het hen wel even laten weten......

  BeantwoordenVerwijderen