zaterdag 1 november 2014

Vandaag was de eerste dag van de Geefmaand...........
en voor mij is deze goed verlopen ;-)

Zorg eerst voor jezelf, pas dan kan je voor een ander zorgen...........pfff maar geven is zoveel gemakkelijker ! Maar vandaag heb ik liefdevol ontvangen, de eerste gift is aan mijzelf dus, van daaruit kan ik vol overtuiging deze maand verder geven!! Ik ontving een prachtige ketting met edelsteentjes waarvan er eentje was losgeraakt. Daarom moest ie weg, ik repareer 'm weer en deze kraai is blij ;-)) Daarnaast mocht ik in een tas vol goeie jongenskleertjes grutten en heb daar wat mooie dingen aan overgehouden voor mini-Jutter. Een ontmoeting met een plaatselijk auteur zorgde weer voor een geefmoment op een andere dag deze maand: Ik kreeg van hem een aantal zelfgeschreven boeken en heb hem beloofd deze in te laten werken voor de collectie op het werk. Twee exemplaren gaan verderop deze week op reis als zwerfboek. Naast werk en boodschapjes nog even een korte stop bij de kringloop gedaan alwaar een mevrouw naast mij verliefd stond te kijken naar een aantal mokken. Maar omdat het er zes waren en zij deze niet zo vast kon houden bood ik haar aan even op de mokken te passen zodat zij een mandje kon gaan pakken. Ze was blij verrast en was zo weer terug :-) Zo makkelijk is het dus en ook zo mooi!!

Op naar morgen...........


2 opmerkingen:

  1. Ik heb zo'n plezier van het facebookaccount "ik geef weg....". Vaak hele leuke contacten en mensen,die blij zijn met wat ik niet meer gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hè Izerina ;-) vooral het lokale karakter ervan spreekt mij zo aan. Je ontmoet steeds nieuwe mensen die je anders nooit ontmoet had met allemaal hun eigen verhaal........<3

    BeantwoordenVerwijderen