vrijdag 11 april 2014

Zo, m'n "werk" zit er alweer op voor vandaag! Nog een kwartiertje opruimen en de rest van de uren zit ik mooi in 't zonnetje met een af te maken breiwerkje en het boek van Colin Beavan - No Impact Man. Lees ik die ook nog eens uit en daarna kan die weg! Dus wie interesse heeft, geef een gil en ik stuur 'm op......


No Impact Man

Morgenochtend vroeg zorgen dat ik bij de Aldi ben want er komen weer fruitboompjes in de aanbieding, voor 4 euro per stuk wil ik nog wel een keer investeren in een eetbare haag :-)) ooit zal deze dan wel dichtbegroeid raken. Daarna weer door naar het werk en als ik thuiskom is Mini-Jutter er vermoedelijk wel weer, die brengt graag z'n weekend door bij opa & oma op de "farm" lekker buiten! Heel misschien gaan we de vuurkuil wel leegstoken, er ligt genoeg op ;-)

We gaan in ieder geval wat kleine potjes opscharrelen dan kunnen we zondag mooi saampies paardebloemen plukken voor het zelf brouwen van paardebloemengelei. Er staan er zat op de tuin op plekken waar ik ze eigenlijk niet wil hebben maar ik vind het ook zonde om ze zomaar te rooien dus gelei word dan een mooie oplossing. De paardebloemknopjes in het zuur kleuren ondertussen steeds mooier donkergroen dus ik denk dat er volgende week wel geproefd kan worden en dan verdwijnen er vast wel een aantal door de sla ;-) Als het een succes is gaan we ook gelijk weer knopjes plukken voor een nieuw potje "kappertjes". Ik vermaak me prima!!
5 opmerkingen:

 1. Ik heb wel interesse in het boek van No Impact Man. De documentaire was heel inspirerend :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb er ook interesse in, Amanda zou jij hem willen doorsturen naar mij als je hem uit hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Amanda: zou je mij privé je adres willen doormailen dan kan het boek op de post. Regel jij met Suus dan dat je het boek doorstuurt??

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Suus, ik ga je mailen als ik het boek uit heb voor je adresgegevens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. jutvrouw; hoe stuur ik je privé een bericht? Kan het niet helemaal vinden.

  BeantwoordenVerwijderen