vrijdag 7 maart 2014

Vandaag Kom-In-Opstand-dag!!!!!

En de schuldigen?


Ik hoorde het pas (erg laat.........komt vast door mijn informatie minderen ;-) dat vandaag allerlei ontevreden burgers de "openbare orde" willen verstoren d.m.v. betogingen en langzaamrij acties op wegen. We zijn het zat, het gekonkel en gedraai de onwijze teloorgang van de basisrechten van de mens, het gelul hoe goed het weer gaat met de economie maar met de aantekening dat er nog wel steeds meer werklozen bijkomen maar geen banen. Ja pulpbanen!! De kromme stelling dat als je in de WW zit je géén vrijwilligerswerk mag doen maar in de bijstand juist weer wel en dan nog verplicht ook én iets wat je opgelegd word. Iets waardoor een ander dan van zijn nu nog betaalde baan word beroofd en dus in de WW komt en na verloop van tijd wellicht in de bijstand en dan begint de cirkel weer van voor af aan.........rondpompen van geld dus!! Of er worden compleet debiele "vacatures" verzonnen natuurlijk, nietjes pulleken en schoenen poetsen want ja dat moet ook gedaan worden :-( In een land waarin burgers worden opgeroepen toch vooral via meld-misdaad-anoniem bv. de buurman aan te geven want die zou een wietkwekerij hebben op zolder, gezien met een warmtemeter vanuit de lucht. Daarop mag de politie zonder pardon dan binnenvallen, de meters weghalen etc. en als achteraf blijkt dat het hele verhaal niet klopt dan is er zelfs geen sorry. Nee, had je maar niet die verdenking op je moeten laden! En wil je vandaag gaan demonstreren kijk dan wel eerst even in de APV of er niet toevallig net een noodverordening in het leven is geroepen: tegenwoordig als je met meer dan twee mensen en met gerichte actiespandoeken ergens gaat staan om je onvrede te uiten dan kan je worden opgepakt op laste van een samenscholingsverbod openbare ordeverstoring. Zo doen we dat in een land met vrijheid van meningsuiting!!!! 

Och lieve mensen er is toch zoveel mis hier, ik gooi iedere dag m'n dwarse kont tegen de krib :-))


Meer informatie o.a. hier en nu ga ik eerst maar weer braaf werken en belastingcentjes verdienen.....4 opmerkingen:

 1. We leven in een democratie, deze mensen zijn door ons (ik stem nog op de een nog op de ander maar meeste stemmen gelden) gekozen! Het is aan de kiezers om bij de volgende 2E kamerverkiezingen eerst beter na te denken voor ze het vakje rood kleuren! Om nu het openbare leven te verstoren omdat je spijt hebt van je gemaakte keuze vind ik nogal....dom! Fijn dat jij gewoon gaat werken om je belastingen te betalen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik stem uiteraard ook niet op deze figuren maar stemmen doe ik zeer zeker wel!! Alleen is de pest dat de grote meute blind achter de eenheidsworst aanhobbelt waardoor altijd de verkeerden aan de macht zijn, niet de meest sociale........Om nu te stellen dat het juist die mensen zijn die zelf op de bovenstaande figuren hebben gestemd en daardoor dus hun mond moeten houden zou ik liever omdraaien naar: het zijn de mensen die veranderingen willen zien, die op partijen hebben gestemd die te klein zijn om echte veranderingen te maken!! Ik ben het helemaal met je eens dat mensen eens goed na moeten denken als ze het hokje inkleuren :-)

   Verwijderen
 2. Wel, die mensen heb ik (ook) niet gekozen. Geen geen stem aan een systeem waar ik niet in geloof. Mensen weten niet wat er aan de hand is he? Nu kan je huis worden binnengevallen als je verdacht wordt van het verstoppen van illegalen. (dat klinkt me ergens bekend...) Beslissingen worden genomen in Brussel en nagenoeg alle politici lopen aan leibanden van Big Pharma / Big Food / Big Agro. En de banken, duh. Maar Janne heeft wel gelijk op zich, als je het zo errug vind allemaal, stem dan in elk geval niet op PvdA, CDA, VVD, D66 of een van die andere partijen die het de afgelopen jaren compleet verkloot hebben. Stem niet, of stem op een partij met een ideaal (PvdD, Libertarische Partij, whatever)

  Maar ik ga niet langzaam rijden, ik rijd gewoon helemaal niet. En ik ga verder met zaden in de grond stoppen en niets kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet stemmen is helemaal niet verstandig... Of men moet daarna vooral niet zeuren en klagen. Gezien de nederlandse cultuur lijkt me dat erg onwaarschijnlijk...
   Ben je het niet eens met het huidige systeem? Er bestaat ook nog zoiets als passief kiesrecht. Door ons huidige systeem, parlementaire democratie, met scheiding van de machten, is het mogelijk daar iets aan te veranderen. Ik ben blij dat ik in zo'n systeem leef...

   Verwijderen