maandag 16 december 2013

TIP!! UItgesteld klussen met korting en meer..........

Wil je binnenkort gaan klussen, koop dan nu alvast een kwast of andere kleine dingetjes en ontvang per iedere bestede 5 euro een cadeaupas t.w.v. 5 euro. Deze kan je dan straks in het nieuwe jaar in de maand januari weer verzilveren op je aankopen vanaf 25 euro.........Dan koop je dus pas je verf, behang of gereedschap ;-)

Cadeautje van GAMMA

Bij elke kassatransactie vanaf 5 euro die u bij GAMMA doet ontvangt u een cadeaupas t.w.v. 5 euro helemaal gratis! De cadeaupas kunt u van 6 januari t/m 2 februari 2014 inwisselen bij iedere aankoop vanaf 25 euro.

Voorwaarden GAMMA Cadeaupas

• Deze cadeaupas is te gebruiken in alle GAMMA-bouwmarkten in Nederland bij besteding van 25 euro en wordt als korting op de kassatransactie verrekend.

• Het cadeaubedrag van 5 euro wordt in één keer verzilverd en kan niet in delen worden ingeleverd.

• Bij het afrekenen kan per 25 euro 1 cadeaupas worden            ingeleverd. Dus bij 50 euro 2 cadeaupassen, etc.

• Deze cadeaupas is geldig van 6 januari t/m 2 februari 2014.

• Deze cadeaupas kan worden gebruikt door de houder ervan.

• Deze cadeaupas is niet te gebruiken in de GAMMA webshop, inwisselbaar voor contant geld en/of tegoedbonnen,  i.c.m. andere kortingcoupons en niet geldig op reeds bestelde artikelen, artikelen met het Extra Goedkoop label,  bij aankoop van de GAMMA cadeaupas, kluscontainer, Bulky, tablet, services en verhuur.

• Het namaken van de cadeaupas is verboden. Elke verandering maakt de cadeaupas ongeldig.
Bekijk hier de algemene couponvoorwaarden

Wil je niet wachten met klussen maar niet het volle pond betalen dan kijk je natuurlijk eerst even op de websites van de diverse bouw markten, er circuleren nog steeds kortingsbonnen van 10 tot .....% en je kunt er zoveel uitprinten als nodig ;-)

Gamma

Praxis

Karwei-stickers zitten om het boekje heen wat in de brievenbus valt, of af te halen bij de servicebalie als je het niet ontvangt.

***


Dierenvoeding of iets anders nodig via tuinendier.nl, vraag dan hier eerst een korting van 5 euro aan voor je bestelling boven de 50 euro (dan ook géén bezorgkosten)***


Wij waren op zoek naar ontwormingstabletten voor de hond en de katten. Na enig vergelijken kwam ik uit bij een dierenartspraktijk in Horst. Zij leveren van alles via hun webshop en waren snel en erg voordelig :-)) Zo bestelde ik bij hen bv. 8 wormtabletten voor de hond voor hetzelfde bedrag als dat ik hier bij het plaatselijk grote tuin/diercentrum voor 4 exact dezelfde pillen zou moeten betalen. Ik heb gelijk een voorraadje ingeslagen dus we kunnen weer vooruit en voor de hond zaten er twee lekkere kauwstaafjes bij, cadeautje :-)


***

Dan nog € 7.50 korting bij Wehkamp met de code DECEMBER
Min. bestelbedrag is wel 50 euro............

Ook bij W.: bestel een cadeaukaart van 15 euro en je ontvangt er gratis een geschenkverpakking Dove bij, er is ook een Axe (man) variant. Je kunt ze ook beide bestellen dan betaal je totaal € 31.95 incl. verzending, dan heb je dus 30 euro besteltegoed en twee cadeautjes om weer weg te geven voor slechts € 1.95. Wel een beetje omslachtig maar het kan ;-) Moet je natuurlijk alleen doen als je weleens iets besteld daar, ik dus nooit...........
Geen opmerkingen:

Een reactie posten