dinsdag 24 december 2013

Kerst(avond).......


Zo, gewerkt, laatste boodschapjes gedaan - helaas niks met 35%sticker :-( gekookt en geboden en nu mogen we morgenochtend manliefs Kerstcadeau gaan ophalen. Hij wilde zoooooo graag een capuccino geval en ik vind die dingen zooooooo lillek.......Plus overbodig maar goed hij wull-ut-so-graag ;-) dat ik dan ook maar een beetje duiten in de zak deed: prima maar dan moet het wel 2e-hands, supermooi én van Kitchen-Aid zijn :-)

De komende twee dagen zijn weer gevuld: apparaat ophalen dan langs schoonmama, daarna naar middelste Jutter daar eten en dag één is alweer om......Dag twee hoop ik wat in huis (lees: mijn domein-to-be) te kunnen tutten alvorens we weer afreizen voor familiebezoek, gelukkig is JutMan zo lief geweest een rotsmoes te verzinnen waardoor we eerder weg kunnen :-) en dag twee is ook alweer om. Dan alweer werken.........tja je hebt luxe en werkpaarden <LOL> gelukkig heb ik de 2e week wel een dag vrij gekregen en dan duik ik gewoon onder.

Nu op de bank met een haakwerkje en een leuke kerst(kinder)film, van de week al Nanny MacPhee gekeken en we zien het verders wel...........


FIJNE KERSTDAGEN!!!!!!!!!!4 opmerkingen: