dinsdag 10 september 2013

Ben ik geblokkeerd????

Op de een of andere manier kan ik berichten typen, mijn layout veranderen etcetera maar zelf zie ik de inhoud niet verschijnen????
Na veel zoeken kom ik tot de conclusie dat Google vind dat ik een spam blog heb o.i.d. en ben ik kennelijk uitgeschakeld :-(
De macht van de grootheden...................
Zou niet weten hoe ik dit moet verhelpen dus ik wacht het even af tot ik weer "mag".....zichtbaar mag zijn
 en dan zal ik mij beraden op een andere blogvorm,
WAT EEN GEZEIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inmiddels ben ik weer zichtbaar geloof ik dankzij Kobus :-) en de titel van dit blogje triggert kennelijk wel tot lezen want het is al 400x bekeken?????????? Er bleek iets te zijn met een fout in het script..........kan me niet heugen dat ik daarmee aan het violen ben geweest maar goed. Ik kan alleen mijn berichten nog niet laden in chroom maar ook dat is op te lossen door dan maar weer te switchen naar IE.
Dusssssss we gaan weer vrolijk verder

13 opmerkingen:

 1. Ik kreeg net wel een hele langdurige rose hemel te zien toen ik je blog aanklikte. Ik moest heel lang naar beneden scrollen voor ik iets van content vond.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik zag ook een halve kilometer roze, kan dat het zijn?
  groetjes, Lida.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend zeg! Je blog ziet er inderdaad heel raar uit. Ik moest een heel eind naar beneden scrollen om bij de berichten te komen.

  Bij mij gooide Blogger ooit zomaar een blog weg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb je de knop om weer online te zijn (na een bepaalde tijd) ook nog verzonden?! Dit heb ik gedaan, nog geen dag later was blog weer gewoon online. Anders wordt je hele blog na een bepaalde periode gewoonweg weggegooid, dusse even contact zoeken en dit regelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zie en merk ook niets geks, maar wel lastig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Manlief zijn adsense account was een poosje geblokkeert. Het sturen van een mail met een verzoek om verheldering (+ een reactie op die verheldering) loste de boel in een paar dagen op.

  Ik zou ze dus mailen.
  Hopelijk gaat dat makkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het ziet er hier prima uit hoor. Misschien vinden de sponsors van Google het niet leuk dat je al die budgettips plaatst, da's niet goed voor de economie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik heb een hele tijd terug me ook eens aangemeld voor adsense en toen wilden ze me ook al niet hebben ;-)

   Verwijderen
 8. 400 keer bekeken? Zal vast kloppen, want je blog is super! Het enige vreemde wat ik zie, is dat die filmpjes die eerst rechts stonden, nu onder de reacties staan.
  Groetjes, Rinske

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt, ik heb de filmpjes een beetje opgeschoond en een andere plaats gegeven maar dat kan zo weer veranderen hoor ;-)

   Verwijderen