vrijdag 5 april 2013

Deze korte week (voor mij dan: Pasen, een dag naar school geweest en morgen weer vrij en op pad, joepie) weer nieuws genoeg om je over te verbazen, te verwonderen of gewoon om boos van te worden........

Uit bezuinigingsoverwegingen meer criminelen met een enkelbandje naar huis sturen? En dan als stelregel hanteren dat iedereen die minder als 5 jaar hoeft te zitten zo'n bandje krijgt?? Wat krijg je hier voor doodslag..........4 jaar en als je je dan "voorbeeldig" gedraagt mag je nog eerder naar huis. Die mensen komen dan dus op straat met zo'n bandje.

Of op gemeenteniveau: bij ons in de gemeente liever anderhalve handhaver extra inzetten om het foutparkeren van fietsen tegen te gaan i.p.v. het échte probleem op te lossen door 5000 fietsparkeerplekken te maken die er gewoonweg tekort zijn! Geen wonder dat de middenstand in de stad omdonderd, je mag/kan al niet met de auto overal komen, nu word ook de fietser weggepest uit de binnensteden...........zeker allemaal onze boodschappen thuis laten bezorgen door de grootgrutter, echnie!!

Grote paniek na een enorme storing bij de oranje bank, (dit werd groots gebracht maar ook de andere banken en KPN had er last van, ook vandaag weer) mensen konden niet meer met pin hun boodschappen afrekenen bij de kassa.........heel vervelend als het je treft natuurlijk maar het geeft temeer aan hoe afhankelijk wij ons allen opstellen in deze digitale tijd. Daarbij nog het nieuws dat er weer wat geldautomaten worden gesloten en de komende tijd uiteindelijk alle geldautomaten verdwijnen. Als er dán een bankstoring optreed zijn de rapen helemaal gaar. Je kunt nergens meer kontant geld opnemen en ook niet betalen met je stukje plastic?? En moesten we eerst van de overheid allemaal aan de DigiD, nu blijkt deze tóch te fraudegevoelig en willen ze dit megaproject weer afschaffen, ervoor in de plaats komt dan weer een ander stukje plastic......

Hoe zot.........lang leve de afhankelijkmakende maatschappij :-(((

Mensen blijf toch vooral ook zelf logisch nadenken en loop niet als sheeple achter de grote machten aan. De dingen die vanachter een bureau worden bedacht zijn in de praktijk vaak monsters......Geen opmerkingen:

Een reactie posten