woensdag 20 maart 2013

Zo triest.......

 
 
dat er mensen zijn die mert Hart & Ziel kinderen van anderen in noodsituaties opvangen omdat dat kennelijk nodig is.......
en dat er nu zo'n politiek/religieuze rel van wordt gemaakt over hun rug.
 
Hulde aan alle pleegouders!!!!!!! 
 

5 opmerkingen:

 1. heb over het algemeen niets tegen buitenlanders,maar ze mogen blij zijn dat er uberhaupt gezinnen zijn die pleegouder willen zijn , zorg zelf beter voor je kinderen kun je dat niet en vind je dat kinderen in een pleeggezin moeten komen wat aansluit op zijn of haar achtergrond ,word dan zelf pleegouder , als er genoeg in dit geval turkse pleegouders waren zou dit probleem helemaal niet bestaan dan kan ieder kind wat hulp nodig heeft in een pleeggezin met de juiste achtergrond geplaatst worden. i.p.v. mensen aan te vallen die het hart op de juiste plaats hebben ,zouden de betrokkenen beter dankbaar zijn dat er mensen zijn die zich in zetten voor anderen. bovendien als het nederlandse systeem je niet aanstaat, zou ik zeggen ,ga terug naar je eigen land. buitenlandse mensen willen niet gediscrimineerd worden en als nederlander behandelt worden, prima maar pas je dan ook aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad, meld je dan zelf aan als pleegouder, in plaats van een grote bek open te trekken tegen mensen die met hart en ziel voor kinderen zorgen die helaas niet thuis kunnen wonen. Heel erg triest. Maar ja, liever kinderen thuis mishandeld laten worden door ouders die netjes 5 keer per bidden dan een liefdevolle opvoeding door twee vrouwen, die het mannetje ook nog eens een keer een haram varkenslapje serveren.

  http://www.speld.nl/2013/03/19/kenia-te-weinig-masai-pleegouders-in-nederland/ (hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. vind het altijd opvallend dat mensen klagen dat ze gediscrimineerd worden en niet als nederlander behandelt worden als het gaat om dingen zoals werk ,woningen, uitkeringen of verblijfsvergunningen, maar als ze wel net als iedere nederlander behandelt worden en het is niet naar hun zin dan willen ze ineens een uitzonderingspositie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. sluit mij meteen aan bij de bovenstaande reacties,
  het is ook van de zotte, ze willen als ned behandelt worden anders discrimineren we ,maar dit kind had gewoon mishandeld moeten blijven worden,plus dat ik ook vind dat dit kind niet opnieuw naar andere pleegouders moet omdat hij waarschijnlijk niet eens 'ziet'dat hij door 2 vrouwen wordt opgevoed,hier is hij geworteld en heeft het naar zin niet zo'n punt van maken medelanders.

  heb hem op mijn fb gezet

  groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kan me voorstellen dat je als je je kind af moet staan, je het liefste zou zien dat het in een vergelijkbaar gezin opgroeid.

  Alleen.... dat gaat niet altijd. (omdat die gezinnen er niet zijn, omdat het kind daar niet in past of wat dan ook).

  Wat ik niet vind kloppen aan het verhaal is dat er een ander land bij wordt gehaald EN dat er een kwestie wordt gemaakt van homosexualiteit.
  Turken die hier al wonen om te blijven en die de Nederlandse nationaliteit hebben zijn wat mij betreft Nederlanders, en vallen sowieso onder het Nederlandse recht en niet onder het Turkse recht.
  En dat omvat gelijk beide punten.

  Ik hoop van harte dat de rust snel terugkeert voor het jongetje en zijn pleegouders en dat hij bij hen kan blijven.

  BeantwoordenVerwijderen