maandag 5 november 2012

LIHL-boekjes zijn er weer!!!

Oftewel voor de niet-kenners: Lekker-In-Het-Leven-boekjes, boordevol met kortingsbonnen en een uitdaging voor de extremecouponners onder ons ;-)) Je kunt je er niet voor opgeven of inschrijven het is altijd maar weer hopen dat je op de een of andere manier in de "gelukkige" omstandigheid verkeert dat je gegevens in de machtige database van Unilever Procter&Gamble en consorten voorkomen en je een boekje toegestuurd krijgt. Zo niet dan moet je maar kijken of je het de moeite waard vind en via MP of zo kijken of je er aan kunt komen. Deze keer zitten de onderstaande bonnen in het boekje (er zijn 2 varianten, ook altijd een met Pampersbonnen maar die heb ik niet) ze zijn t/m. 31-12-2012 inwisselbaar en ik vermeld het kortingsbedrag erachter tussen haakjes:

Pampers (2 kopen) (10.00)
Lenor (1.75)
Ariël regulier assortiment (3.25)
Ariël vlekverwijderaar (3.00)
Dreft Platinum vaatwastabs (3.25)
Dreft Platinum afwasmiddel 433 ml. (1.00)
Dreft regulier assortiment (2.90)  (LET OP! delicate en wool zijn uitgesloten)
Always enkelpak 2+1 gratis (2.49)
Always voordeelpak 2+1 gratis (3.89)
Peijnenburg luxe ontbijtkoek (1.00)
Naturella enkelpak 1+1 gratis (1.29)
Naturella voordeelpak 1+1 gratis (2.49)
Antikal gel of spray (2.00)
Swiffer duster starterskit (1.25)
Ambi Pur flush starter (1.00)
Ambi Pur Set & Refresh (2.50)
Ambi Pur Air Effects (2.00)
Ambi Pur 3volution starter (3.00)
Oral-B Pro-Expert tandenborstel (2.00)
Oral-B Pro-Expert tandpasta (2.00)
Oral-B Trizone 500 elektrische tandenborstel (10.00)
Oral-B Trizone 5000 elektrische tandenborstel (30.00)
Oral-B opzetborsteltjes (4.00)
Max Factor foundation (3.00)
Olaz creme (5.00)
Olaz Total effects creme (7.00)
Venus Naked Skin scheerapparaat (50.00)
Wella Pro series ( 2.20)
Wella Flex (2.49)
New Wave (2.49)
Braun series 5 5070 scheerapparaat (30.00)
Head & Shoulders shampoo/conditioner (3.99)
Gilette scheermesjes (navul) (3.00)
Gilette Fusion ProGlide Styler scheermes compleet (10.00)
Maggi maaltijdmixen (3 kopen) (1.00)
Maggi braadstomen (3 kopen) (1.00)
Maggi smulpannetje (1.00)
Chocomel 6-pack (2 kopen) (0.75)
Lotus koffieleutjes (0.75)

De bonnen kunnen (afhankelijk per product) bij de volgende winkels ingeleverd worden: AH, Agrimarkt, Bas/Digros/Dirk, de boerenschuur, Coop/Supercoop, Jan Linders, Vomar, Nettorama, MCD, Kippersluis, DA, DIO, Dirx, Kruidvat, Trekpleister, Etos, O'Chelle, Uw eigen Drogist, Jumbo, Poiesz, Emté, en online bij Wehkamp. Kijk goed op de bonnen om welk product het precies gaat! Nog een extra tip: als je online bij W. besteld voer je de code van de achterzijde van de bon in, de papieren bon zelf kan daarna gewoon nogmaals gebruikt worden in de winkels!!

Mijn eerste indruk: weinig wasmiddel, veel maandverband, toiletverfrissers, pakjes/zakjes spul en luxe artikelen. Ik ga als eerste de pot Olaz van 5 euro halen voor schoonmoeders, die kost met bon dan niks en zij ook weer blij, daarna zal ik via Voordeelmuis kijken wat waar in de aanbieding is en proberen te verdubbelen ;-)) Ja ik weet het, op de bonnen staat dat ze niet combineren met andere acties maar gewoon proberen!!!! De winkeliers krijgen de acties ook weer verrekend van de fabrikanten dus gewoon doen. Heb je een cassiere die je verdwaasd aan gaat zitten kijken omdat jij de Olaz voor niks mee krijgt of erger: ze weigert het omdat ze spullen niet voor niks mee wil geven, je staat gewoon in je recht en zij hoeft het echt niet uit eigen zak te betalen. Er lopen met Ambi Pur dacht ik nog wat GTA acties en als ik me niet vergis zaten er ook op de Libelle of Margriet van week 44 kaartjes voor 50% korting. Houd goed de aanbiedingen in de gaten en als Dreft wasmiddel in de aanbieding is met bv. 3 voor een tientje dan lever je natuurlijk 3 bonnen in als je die hebt, dan kost het je uiteindelijk nog maar 1.30 voor 3 verpakkingen. Verder heeft KV nog weleens acties dat je iets bruikbaars gratis krijgt bij aankoop van 2 merkproducten, zet daarbij ook je bonnen in! En wat je verder voor niks of weet te bemachtigen wat je zelf niet gebruikt om wat voor reden dan ook: breng het naar de Voedselbank of de Weggeefwinkel, zij zullen je dankbaar zijn en jij hebt weer een goed gevoel!!!


8 opmerkingen:

  1. Inderdaad lijkt het een soort loterij wie iedere keer weer de boekjes krijgt en wie niet. Het komt trouwens van Procter & Gamble, al de merken van de bonnen vallen daar onder. Dat andere grote bedrijf heeft er niks mee te maken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Had er nog nooit van gehoord en ook nog nooit gezien. Wel leuk die boekjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het boekje ook gekregen maar ik heb geen bon van Pampers. Ik heb die ook niet nodig trouwens... Wel heb ik een bon van Vistaprint om een gratis fotokalender te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja vandaag ook bij mij in de bus gevallen.
    Ik ben er weer blij mee.
    Helaas geen pamperbonnen deze keer.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik krijg m al jaren, geen idee waarom hoor, ik gooi m meteen bij het oud papier trouwens...ik dacht eigenlijk dta het een soort reclame was die iedereen kreeg...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als je ze nog hebt Sillie kun je mij en ik denk ook andere er heel gelukkig mee maken.

      Groetjes
      Anita

      Verwijderen
  6. de laatste keer werkte bij kv de bon op bon korting niet, dus kijk er wel mee uit. ik had voordeelverpakking always bij kv 2+1 gratis de lihl bon was ook 2+1gratis maar ik was de bon kwijt en kreeg er maar 1 gratis dat was voorheen 1 gratis van hun actie en dan de bon er nog af.
    dus opgelet !!en de bon kreeg ik niet terug want die ging er vanaf op je kassabon .

    en in de vorige wat handig zaten 2 gta(had ik bij jou gelezen jutvrouw) , maar ik kom maar 1 keer in de week bij ah in de buurt dus meestal mis ik die boekjes,tot ik vorige week een opstandige bui had. ik heb een klacht(email) ingediend bij de ah klantenservice en 2 dagen later lagen ze op de deurmat.
    goetjes monique

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik heb het boekje nog niet gehad dit keer, jammer. Morgen misschien?
    gr
    Be

    BeantwoordenVerwijderen