maandag 5 november 2012

TIP!! O.a. gratis leeswerk

Heerlijk met een blad op de bank, houtkachel aan, kop thee erbij........

Proefexemplaar Max Magazine

Proefnummer KRO verhalen

en voor de kids een AVI-M3 leesboekje gratis te downloaden


Niet gratis (alhoewel) maar wel een leuke actie:


Als je je aanmeld voor de nieuwsbrief via de website ontvang je via mail ook nog een kortingscode t.w.v. € 3.50 Zet deze in voor een abonnement naar keuze en je leest heel voordelig! Er zijn zelfs abonnementen voor 0 euro en daar krijg je dan evengoed deze bon bij ;-) handig als je iets gsm-errigs nodig hebt. Uiteraard let je wel heel erg goed op de randvoorwaarden!!! 


En wil je bij al dit leeswerk liever een lekker bakkie koffie: dan bestel je hier gratis een proefpakketje DE L'Or espresso. Je zal er vast een heeeeeeeeel duur apparaat voor nodig hebben maar misschien kan je de kuipjes ontmantelen en de koffie los gebruiken?? En anders heb je leuke cupjes om te knutselen :)

En wil je in de koffie een wolkje koffiemelk dan kan je die ook nog steeds gratis bestellen. Deze actie loopt nog tot 31-12 en in de bubbeltjes envelop (die je uiteraard weer kunt hergebruiken) zit niet alleen een complete verpakking cupjes maar ook een kaart met actiecode waarmee je de aankoop van een flesje geheel terugbetaald krijgt. Mijn voorraad begint te slinken dus F t/m. Z zijn aan de beurt..............

Moet je daarna de was nog doen (met zeer voordelig zelfgemaakt wasmiddel natuurlijk) maar wil je daar een vleugje geur aan toevoegen? Bij Deen loopt deze week nog (tot 10-11) de actie voor een gratis fles Silan wasverzachter, je krijgt na het invullen van de gevraagde gegevens je aankoopbedrag van € 3.41 volledig teruggestort. En er loopt ook nog een actie van Lenor (750ml. flessen) deze vind je in allerlei supermarkten maar let op het gaat om de speciale actieverpakkingen met gele sticker! Deze actie loopt nog tot januari 2013 dus je hebt nog even om te zoeken. Ik doe jaaaaaaren met zo'n fles!!!
1 opmerking:

  1. Als iemand de actieflessen van lenor gezien want het zou bij AH en bij Plus zijn ben bij beiden geweest maar niet gevonden???

    BeantwoordenVerwijderen