zondag 8 juli 2012

Gescoord met bonnen:

2 doosjes soesjes € 00.00
2 zakken houtskool € 00.00
1 doos bekertjes ijs € 00.00
18!! x wasmiddel voor € 12.83 oftewel gemiddeld € 0.72 per stuk
1 scheermes & ambipur voor € 5.94 = incl. € 4.95 thuisbezorging
2 herenluchtjes voor € 18.00 (Sint) en met behoud van bon???


Voor de komende week kun je met LIHLbonnen proberen te scoren.................
Bij V-o-m-a-r optimel € 0,98 - bon 1 euro bij 2 pakken = € 0.96/2lt.
dreft vaatwastabletten € 3.77 - 3 euro bon = € 0.77!!!

Bij Appie: ambi pur flush starters € 0.99 - bon 0.99 = € 00.00!!!!
appelsientje literpakken voor € 0,99, bij aankoop van
2 pakken met bon € 0,50 korting is € 1,46-2lt.

Ik zeg dus bewust "proberen" want of ze korting-op-korting accepteren scheelt per winkel, zelfs kassière...........maar gewoon quasi onnozel kijken bij de kassa scheelt al een berg en als de korting er niet afgaat kan je het altijd bij de servicebalie nog terugbrengen :-) Zelf probeer ik meestal eerst één bon uit en als het dan lukt en ik heb er nog meer voor een bepaald product ga ik gelijk nog een keer langs de kassa. Stel je voor dat je de volgende dag teruggaat en ze hebben het veranderd...........zit je d'r mooi naast. Ik heb ook nog bonnen in de pocket voor een gratis shopper van DvdB hier vanwege heropening, er lagen nog van die speciale krantjes met die bon erin dus nog 3 extra meegenomen. Zodra ze binnen zijn (hadden vertraging) dan kan ik ze afhalen bij de servicebalie en kunnen er wat oude shoppers weg :-))

Bij Karwei gister nog wat wilgenmatten besteld met 20% korting voor op de tuin, ze waren er niet maar konden wel besteld worden met een levertijd van 10 werkdagen waarop ik een pruillip trok dat ik dan de korting zou mislopen omdat over 10 dagen de korting niet meer gold.........maar nee hoor, daar hoefde ik niet bang voor te zijn want de korting staat nu vermeld op de bestelbon. Ondertussen dat ik daar stond waren er verschillende mensen die bij de balie kwamen vragen om zo'n stickervel. Ik doe dat ook regelmatig als ik van een korting gebruik kan maken en "slechts" één zo'n vel heb, ik zeg gewoon in een buitengebied te wonen (jok ik niks om) waar we die folders niet krijgen en het werkt altijd! Zo ook de voordeelkaart van KV, ik heb er 4 wat vooral handig is als je er iets gratis mee mag ophalen, vaak zit er een max. aan het aantal (gratis = max. 1!) en dan heb ik dus meer kansen.....En wat betreft die LIHL boekjes (Lekker In Het Leven) die moet je bij mazzel toegestuurd krijgen, je kunt je er niet voor aanmelden. Maar via MP of ruilen.nl kan je er wel een of meerdere begaan, ik zorg meestal dat ik er 4 tot 6 heb zodat ik flink kan combineren. Gister heb ik dat bv. gedaan bij DvdB.: wasmiddel 2 stuks voor € 7.99, dan neem ik de aanbieding en lever daar 2 kortingsbonnen op in van € 3.25 elk, eindtotaal is dan dus € 1.49. Bij de C. heb ik gedubbeld met het andere merk wasmiddel: 3 voor € 9.99 x 2 = 6 pakken voor € 19.98 minus 3 bonnen van 5 euro elk bij aankoop van 2 pakken levert een eindtotaal op van € 4.98, erg leuk shoppen zo! Ik heb nu natuurlijk wel weer een voorraad van hier tot Tokio maar de kids maken daar ook graag gebruik van en aan het eind van het jaar kan ik zo mooi voordelig wat in de voedselbankdozen stoppen. Wat ook leuk is met die LIHL bonnen: als je gebruik maakt van online bestellen bij Truus of Wehkamp (soms lukt dat ook nog met gratis verzending) dan gebruik je alleen de code die achterop de bonnen staat, daarna kan je de fysieke bonnen nogmaals gebruiken in de gewone deelnemende winkels.

Verder kwam er met de post een envelop met 3 ongestempelde postzegels, een verpakking koffie en de eerste van de twee nieuwe Landleven's was al bezorgd bij schoonmoeders én vond ik een code voor 10 euro korting bij Zalando: ZNVLDVAH deze is geldig t/m. 30-09-'12 en bij min. 50 euro aankoop ook met sale-artikelen in te zetten en gratis verzending.

12 opmerkingen:

 1. Ben een new be.. Moet je geen originele kassabonnen meesturen bij geld terug acties?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat hangt helemaal af van de actie, soms moet je de kassabon en streepjescode meesturen en soms stuur je helemaal niks op en gaat alles via internet :-) bv. bij Qnippo's, net zo gemakkelijk!

   Verwijderen
 2. Ik moet er ook weer wat meer mee bezig. Het is best een kick om met veel boodschappen weg te gaan, maar wel weinig te betalen. Zeker nu ik weer even wat extra goed moet opletten en het meeste geld toch richting boodschappen gaat (van alles wat variabel is)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De soesjes heb ik ook gehaald bij de lidl, idem de ambi pur het scheermes, luiers simply dry (2 pakken voor 10,-) en wella voor 0,50ct en olaz gratis.
  De vorige keer kreeg ik het vaak niet meer voor elkaar de korting op korting (of ze kennen me inmiddels). De olaz bon is erg fijn, 5,50 korting en de goedkoopste dag/nacht creme van olaz is ook 5,50. Inmiddels dubbel ingeleverd :)

  Nu nog kijken of we ook goedkoop wasmiddel kunnen scoren, want dat wassen dat blijft wel doorgaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor de Olaz tip, ik kijk daar nooit naar omdat ik denk dat dat altijd heel duur is maar zo is het leuk! Ik ga op speur :-)

   Verwijderen
 4. Waar kan ik die bonnen vinden?

  Altijd goed als je goedkoper boodschappen kunt doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Even 2 vraagjes:

  Als je de bonnen op marktplaats vind betaal je er dan voor?
  Ik kan namelijk weinig vinden die willen ruilen.
  En bij welke winkels kun je deze bonnen inleveren?

  thanx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Anita, ik heb er weleens 3.50 voor betaald maar dat is voor mij de max.
  ruilen van losse bonnen lukt mij meestal prima. En ventileer in je omgeving dat je die boekjes graag zou willen overnemen/ruilen. Je wilt niet weten hoeveel er nog gewoon bij het oud papier verdwijnt omdat mensen geen zin hebben in "gedoe"..........geld zat denk ik dan maar? Je kunt die bonnen inleveren (scheelt per aanbieding)bij o.a. Truus en Wehkamp online en verder bij (Super)Coop,Jumbo,Vomar,AH,Agrimarkt,Linders,Kruidvat,Trekpleister,DA,Etos,Dio,Dirx,DirkvdB,Bas,Digros,Oçhelle,Uw eigen Drogist,Emté,MCD,SuperdeB.,Poiesz,Nettorama,dat zijn ze wel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb op marktplaats 6 euro betaald voor 2 bonnenboekjes waar alleen de luiers uit waren. Dus nu probeer ik voor het eerst de bonnen uit. Met de slimme juttersvrouw tips :-) Dank je wel. Ik heb nu de oil of olas, en de ambi pur. Die helaas 1 keer mis ging omdat de kassa hem niet wilde (vanwege de dubbele aanbieding) Dus weer 99 cent van het voordeel afrekken omdat ik het stom vond om hem dan niet te nemen ;-o
  Vraagje over dat Dirk was poeder. Welk waspoeder was dat jutvrouw. Ik zie alleen een aanbieding van 4 voor 10 euro?
  Ik zag trouwens dat de bonnetjes maar tot 31 aug geldig zijn. Jammer, ik dacht een heel jaar. Dus elke tip is welkom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De parfum van puma is nu in de aanbieding voor 2 stuks voor 10 euro. Als je de 10 euro korting hebt is deze dus gratis.
   Als iemand die bon niet gebruikt wil ik hem wel graag hebben.
   Actie bij KV is geldig tot 22 juli.
   Verder had ik vandaag 4 pakken naturella voor 3 euro en nog iets (waarvan 2 voordeel verpakkingen) dus dat is ook mooi.

   Als iemand nog bonnen wil ruilen dan geeft even een gil dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

   Verwijderen
  2. Helaas de kruidvat accepteerd de bonnen niet als producten in de aanbieding zijn.
   Weten jullie of dit wel zo is bij de DA, Etos of Dio?

   Heb wel al 6 gratis potten Olaz in de kast staan.

   Iemand nog meer tips om de bonnen optimaal te gebruiken?

   Verwijderen
 8. hallo: kennen jullie de site; Antwoordnummer.nl. ?? Nooit meer postzegels betalen, zoek het bedrijf op waar je post heen wilt sturen.

  BeantwoordenVerwijderen