zaterdag 21 januari 2012

O.a. goedkope groenten gekocht

Deze week bij AH 2 zakken sla gekocht (2e gratis) maar dan ook nog eens met 35% korting = 2x sla eten voor 49 cent per keer. Ook zakken wokgroentes meegenomen zelfde principe = 80 cent per zak en dan nog 2 zakken spruiten meegenomen voor 79 cent samen. Dan wil ik morgen nog even langs de Aldi voor de prei van 55 cent de kilo en op 't end van de markt kijken voor goedkope paprika's. Vorige week al een bakje champignons meegenomen van 75 cent - 30% = 53 cent, die zitten al in de vriezer. Wortels, aardappels en uien heb ik zat dus voorlopig weer (wok)groente-voorraad genoeg. En van Beppie kreeg ik me toch een voorraad bakspullen die zij weer van C. had gekregen!! Ik had daarover wel een mail voorbij zien komen maar me niet gerealiseerd (en Beppie ook niet <LOL>) dat dit in grootverpakking was uit een failliete boedel van een bakkerij. Ik denk dat ik daar ook nog wel weer iemand anders blij mee kan maken, het is zo veel: meel, suiker, zonnebloemolie, gist, rozijnen, amandelschaafsel, sesamzaadjes, pizzatopping en roomkaas. Dat word bakken, bakken en nog eens bakken :-)

Ik had trouwens vandaag een mail verstuurd naar een online toko voor een prijsopgave van pindasaus. Deze koop ik nu hier in de stad maar dat zijn zakjes van 400 gram en ze worden telkens een paar duppies duurder. Deze gebruiken we altijd als we rijst eten en de mannen blieven géén andere. Ik wil nu weten hoeveel goedkoper ik uit kan zijn als ik dit in een 5 kg. emmer aanschaf??

En natuurlijk kon ook ik niet om de Ariël aanbiedingen heen: de gta van DvdB. gaat dit weekend op de post, bij KV heb ik 4 flessen van mijn favoriete haarconditioner gekocht zodat mijn haar niet meer pluist dus ook weer 2x een pak tabs en die gta van AH moet ik nog halen maar dat heeft geen haast.

Deze week weer eens heel wat statiegeldflessen gevonden: 7 tijdens het wandelen met de hond en 5 stuks bij de Aldi, dit waren echter flessen van de Lidl dus had een andere klant ze daar maar achter gelaten en nam ik ze dankbaar mee. Ook voor het eerst in tijden weer wezen struinen wat goed was voor een leuke meidenjas (gaat in zak kledingbank), z.g.a.n. zitpoef van Sit&Joy (voor de kleine man straks), een babybadje, SD1 had een superdeluxe campingbedje compleet én met een extra matras in handige opberghoes (al geruild met SD2) en een houten loopfietsje. Ook nog een vracht pallets gehaald dus JutMan is weer iedere dag aan het zagen!!

4 opmerkingen:

 1. Dat jutten van jou is om jaloers van te worden ;-)

  Groetjes, VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik heb een vraagje, wij hebben thuis bergen wasniet normaal , dus de GTA van Ariel is voor mij heel interessant. Op diverse fora zie ik dat je de actie van appie niet met DVdB kunt combineren.
  In jouw blog zie ik dat je dat wel gaat doen, kun je me uitleggen hoe ? want dan ka ik misschien ook nog een keer extra mee doen en dat is toch mooi meegenomen ! Groetjes LB

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi LB: de acties bij DvdB en AH zijn 2 verschillende. De actie van DvdB stuur je op met kassabon en actielabel en die van AH met de bon uit Allerhande1/blz.148. Beide verpakkingen hebben ook een andere inhoud dus het zijn 2 verschillende items naar mijn idee. Heb er nooit problemen mee gehad en vraag ze ook rustig aan op mijn meisjesnaam en bankrekeningnummer en op eentje van de kids, gaat prima!!
  Je kan ook nog bij KV terecht: 2 actieartikelen met 1 pak tabs gratis of overwegen om zelf wasmiddel te maken, zo gepiept en kost ca. 15 cent per liter ;-)) suc6

  BeantwoordenVerwijderen
 4. dankjewel voor de feedback, ik ga het gewoon proberen ! groetjes LB
  wie niet waagt wie niet wint

  BeantwoordenVerwijderen