vrijdag 6 januari 2012

Brandstofprijzen...........De benzine- en dieselprijzen stijgen weer van dag tot dag en
volgens een econoom gister in de krant zullen deze ook
niet meer zakken........dat geeft de burger moed :-(
Dus als je dan toch moet tanken kun je maar
beter goed uitkijken waar je dat doet.

Met bovenstaande link zie je alle pompstations in je directe omgeving, handig!!
5 opmerkingen:

 1. De prijzen gaan altijd wel zoveel omhoog als de stijging van de olieprijs is, maar nooit zoveel omlaag als de daling is. En ze kunnen gewoonweg al veel lager, door iets minder belasting. Maar ik snap het allemaal niet zo. Aan de ene kant willen ze graag iedereen in een zuinige auto, door de benzineprijzen hoog te houden en aan de andere kant moet je aan alle kanten meer betalen voor je zuinige auto.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Op het kaartje zijn geen goedkope tankstations waar ik woon in de buurt te vinden. Daar zou ik over kunnen klagen. Maar de hele dure zijn volgens het kaartje ook niet bij mij in de buurt en dat is dan weer mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We hebben hier gelukkig de goedkoopste (voor zover je dat goedkoop kunt noemen) om de hoek!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Benzine of diesel is nooit goedkoop voor de mens. Het zijn dure stoffen die steeds minder worden en toch ene keer opraken. De brandstofprijzen zullen nooit lager worden, alleen als iedereen elektrisch raakt. Dan moeten ze er op een of andere manier toch vanaf zien te komen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn die link! Altijd lastig wat de brandstofprijzen betreffen. Denk je maar eens te besparen op de autokosten, worden de brandstofprijzen aanzienlijk verhoogd. Leuk is dat.

  BeantwoordenVerwijderen