maandag 12 december 2011

Monday, Monday

...........so good to me,
Monday Monday, it was all I hoped it would be
Oh Monday morning, Monday morning couldn't guarantee
That Monday evening you would still be here with me.

Monday Monday, can't trust that day,
Monday Monday, sometimes it just turns out that way
Oh Monday morning, you gave me no warning of what was to be
Oh Monday Monday, how yould cou leave and not take me.

Every other day, every other day,
Every other day of the week is fine, yeah
But whenever Monday comes, but whenever Monday comes
You can find me cryin' all of the time

Monday Monday, so good to me,
Monday Monday, it was all I hoped it would be
Oh Monday morning, Monday morning couldn't guarantee
That Monday evening you would still be here with me.

Every other day, every other day,
Every other day of the week is fine, yeah
But whenever Monday comes, but whenever Monday comes
You can find me cryin' all of the time

Monday Monday, ...

Lekker hè, gisteravond mijn mobiel verloren :-( dus gelijk bij thuiskomst mijn nummer online geblokkeerd en vandaag gekeken naar de snelst vervangende oplossing. Dat ik mijn telefoonboek kwijt ben is heel vervelend maar het ergst vind ik dat ik gelijk niet meer kant telebankieren. Dus nieuwe simkaart voor een ander oud mobieltje wat we nog rond hadden zwerven aangevraagd wat zo'n 5 tot 10 werkdagen kan duren. Daarvoor moest ik wel snel een ouderwetse brief op de post doen voor 18.30 uur want anders vertraagd dat ook weer. Raar dat het persé per brief moest maar dat had te maken met dat ze mijn handtekening moesten hebben?? Die info kreeg ik via de telefoon van de medewerkster klantenservice met wie ik eerst had gebeld voor informatie op uiteraard een duur betaald 0900-nummer. Vaag, want het abonnement aanvragen kon destijds wel online en daar hadden ze helemaal géén handtekening bij nodig.........Het lijkt wel als ze je eenmaal als klant binnen hebben en er moet iets gewijzigd worden alsof ze je het zo lastig moeilijk moeten maken. Ik hoop dat het allemaal op tijd lukt met de feestdagen in het vooruitzicht want de betalingen moeten wel gewoon op tijd gedaan worden. Jongste Jutter zijn mobiel is ook nog eens stukgegaan en die valt nog binnen de garantie (hopelijk) maar ook die aanmelden voor reparatie is niet eenvoudig:  je moet online aanmelden dat je een mobiel ter reparatie gaat opsturen en daarvoor moet het online ingevulde formulier worden meegestuurd dus moet je die uitprinten.......en daar gaat het dus fout want die pagina springt gelijk weg waardoor je die niet KUNT uitprinten :-(( morgen maar weer een nieuwe poging wagen om het af te ronden. D'r moet ook nog een brief naar bank2 kan die ook meteen weg, die moest ik eigenlijk faxen, ook zo hopeloos ouderwets, maar ja een fax heb ik niet meer dus dan ook maar weer per postduif <LOL>.

De boodschappen worden steeds duurder: aanmaakblokjes voor de kachel kostten eerst 39 cent per pakje nu 69, popcornmais kocht ik altijd per kilo voor 98 cent,  nu zijn de verpakkingen nog maar 500 gram en kosten 1.19! Maar dankzij de bonnen kom ik nog een heel eind hoor: 8 bussen scheerschuim voor niks én met 1.60 toe, 8 tubes OralB tandpasta voor 25 cent per tube, 2 pakken Dreft voor 1.58, gratis pakjes kerstkaarten, bon voor gratis net mandarijnen (word meerdere keren ingezet) en nog 2 gratis boekenbonnen en 10 bioscoopbonnen en nog 4 zakken strooizout voor niks.  

Splinter red het wel weer deze winter!!!!!

5 opmerkingen:

 1. Jasses, wat een pech nu weer. Gelukkig kun je nu wel je slag slaan met bonnetjes. Kom je zo onderhand niet om in de scheerschuim en tandpasta? Gr. LZV

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dat zijn inderdaad flinke prijsverhogingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Poef, wat zijn we afhankelijk van de multimedia geworden. Als ik je verhaal zo lees, houd ik het toch maar bij internetbankieren per desktop. Mijn kinderen krijgen wel de TAN codes op hun mobiel, maar ik heb ze er op gewezen dat ze door werkelijk voor alles hun mobiel te gebruiken (telefoonboek, agenda etc) wel heel afhankelijk ervan worden. Kwijt, waterschade of gejat, en je staat in the middle of nowhere.. Sterkte en groet, Hsm.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms helpt het om zo'n formulier eerst naar Word of een andere file te kopieren en van daar uit te printen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar ik wil zo graag het ´evangelie´ verkondigen ;). Snap gewoon niet dat niemand er voor warm loopt, behalve wij dan...
  Morgen de dreft in de aanbieding bij Dirk, met de lilhbon 4 voor 5 euro. Ik heb nog 14 flessen wasmiddel staan maar ik kan het toch niet laten. Heb ook nog wat oral b bonnen over, is die actie waar jij 25 cent voor hebt betaald nog geldig?

  BeantwoordenVerwijderen