maandag 26 september 2011

TIP!! De Woonkadokaart met 5 euro tegoed

[http://www.woonkadocard.nl/]  /  De Woonzinnige Kadoweken

Tijdens de Woonzinnige Kadoweken van 19 september 2011 tot en met 16 oktober 2011 wordt de WoonKado card verspreid bij de populaire bladen vtwonen, Ariadne at Home, Home and Garden, Kinderen, 101 Woonideeën, Libelle en Margriet.

Deze maand bij o.a. het oktobernummer van ariadne at Home: een gratis WoonKado card t.w.v. € 5,-. Deze card kan je tijdens de Woonzinnige Kadoweken (van 19 september t/m 16 oktober 2011) inwisselen bij 3500 woonwinkels in Nederland. 

**********************************************************************************

In de eerste instantie dacht ik dat ik er niks mee kon omdat het vnl. bij behang- en tapijtzaken ingewisseld kon worden maar..............na wat speurwerk blijkt de kaart ook bij diverse Leen Bakker's en bij ons bij Loods 5 geaccepteerd te worden. Dat worden weer leuke Sintkadootjes ;-))) op streun naar meer kaarten!!

5 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb de ariadne gevonden.. alleen.. kun je de kaart van het papier aftrekken of moet je hem uitknippen?? Ik ben bang dat me iemand me voor is geweest namelijk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is een grijs plastic kaartje, net zoals een bankpas. Helaas accepteren ze geen printjes dan had ik het wel geweten ;-)))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zie bij de winkels waar ze te besteden zijn ook ikea staan en nog veel andere zaken. Nu vraag ik me af of ze niet gewoon alle woonwinkels tonen, dus ook die niet mee gaan doen... wat denken jullie? Want straks voor 3 euro de libelle kopen en dan voor 5 euro geld uitgeven bij ikea lijkt me wel leuk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nee dagobert10tje, lijkt mij dat ze alleen de 3500!! winkels tonen die wel meedoen. Ze gaan echt geen reclame maken voor andere winkels als die er niks mee doen........maar IKEA bied nog meer keus ;-)) Je moet deze kaart alleen wel inwisselen voor 16-10 hè!! Vanaf de 17e zijn ze dan overal te koop, maar dat doen we dan weer net even niet

  BeantwoordenVerwijderen