zondag 25 september 2011

De boodschappen deze week..........

Er zijn weer allerlei aanbiedingen die de moeite waard zijn, allereerst:

Bij het KV koop je 2 actie producten en krijg je een 500 grs. beker schepsnoep cadeau, ik haal dan deze week gewoon de Zwitsal doekjes (kunnen mooi in de Sintzak) voor de kleine en voila de snoeppot gevuld. Koop je bij dezelfde winkel 2x een vel postzegels dan krijg je bovendien nog een zakje winegums cadeau. Ook nog bij het KV én de TP winkels: de nieuwe hydro scheerspullen om gratis uit te proberen via een GTA. Je hebt keuze uit twee soorten scheermesjes, een scheergel of aftershave balsem en het geldt alleen op de actie label producten. Je mag met alle producten 1x mee doen! En dan tot slot bij KV nog 2 aanbiedingen die ik zelf niet interessant vindt qua prijs en dus ook oversla: koop 2 actieproducten en krijg een Showbizz spel cadeau en op alle Oral B producten de 2e met 50% korting en je ontvangt daarbij een tube Extra Fresh tandpasta voor niks.

Waar ik deze week nog wel voor ga kijken bij de Kwantum:
alle opbergboxen 2+1 gratis met bovenstaande bon

Groentes hebben we genoeg: afgelopen vrijdag bij appie een bloemkool meegenomen voor 69 cent, en op de Lindegrachtmarkt een bos verse wortelen en een kilo spruiten voor één euro, en net komt JutMan thuis met een spitskool en ook nog 2 zakken soep, altijd goed. Prei, uien en paprika heb ik altijd liggen. Bij de appie kijk ik trouwens graag in de 35% kortingsbak, vaak zitten er bruikbare dingen tussen voor weinig. Deze keer kwam ik thuis met overheerlijke chocola, zakjes jus, zonnebloempitjes, een bus pringles en 4 verpakkingen met elk 2 kipburgers. En ook nog 3 bonusbroden voor 2 euro waar de 35% korting nog vanaf ging oftewel 3 broden voor € 0.89 cent! Deze week moet ik nog wel naar Bristol om een afschuwelijke trui terug te brengen (express iets lelijks uitgezocht dan is het terugbrengen niet zo moeilijk hihi) een bundel paardrijsokken voor SD1  heb ik dan voor niks en de truuk haal ik nog zeker 2x uit, heb nog wel wat bruikbaars gezien.


2 opmerkingen:

  1. Heb je gezien dat afgelopen week de garnier bodylotion ook een GTA was bij de KV? Actie geld nog tot morgen met bijbehorende coupon!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja dat had ik gezien maar ik kon de vouchers niet begaan hier helaas..........

    BeantwoordenVerwijderen