maandag 10 november 2014

Nog 6 weken en dan is 2014 passee.........


als je nu naar buiten kijkt dan geloof je dat toch niet? Het is wel frisser maar de seizoenen lopen zo raar dat ik nog niet het idee heb dat Sint Maarten en Nicolaas al voor de deur staan. Laat staan Kerst en oliebollen???? Maar de Goedheiligman stapt toch echt zaterdag al aan wal hier en dus hoop ik met mini-Jutter naar de intocht te gaan, sinds een aantal jaar hier 's avonds erg sfeervol met allemaal lichtjes :-)


Gister heel veel uitgeruimd en weggegeven en alles is vandaag al keurig opgehaald, morgen nog wat dingetjes maar dat komt ook wel goed. Ook bonusdochter een noodpakket gebracht dan hoeft ze even geen boodschapjes te doen en kunnen ze gewoon lekker eten. Naar zoonlief maar boodschappengeld overgemaakt want die had zijn hele salaris opgemaakt aan achterstallige rekeningen die er her en der bleken te liggen zucht..... bij het andere stel is de auto gister stukgegaan, weggesleept door de ANWB, geen lid natuurlijk komt wel, komt wel......en nu dan met pech langs de weg :-( Nu wilden ze wel gelijk lid worden wat een slordige 204 euro kostte nog afgezien van de verdere reparatie maar daar sprong SD's opa bij die de hele mikmak gaat betalen, mazzelaars.........En zo proberen we overal de boel maar weer recht te trekken zolang we dat kunnen. 

Vanmorgen onderweg naar m'n werk zag ik een man vreemd ten val komen, in een flits zag ik het gebeuren terwijl ik hem voorbij reed en in een seconde bedacht ik dat ik hem toch zo niet kon achterlaten. Ik stopte, draaide me om naar hem waarop hij gelijk zijn duim opstak en zwaaide dat alles goed met hem was, gelukkig maar.........gewoon een beetje aandacht voor elkaar. Deze tel ik als mijn bijdrage van vandaag aan de Geefmaand ;-)

Ik merk dat ik onrustig in m'n lijf ben want ik ben mijn agenda kwijt, vanmorgen als laatste ingeving een collega gebeld die lachend vertelde dat ze mijn breiwerk én agenda gevonden heeft, snel ophalen vanavond want dat is mijn leidraad :-) Ik werk deze week rare diensten en er moeten nog wat dingetjes geregeld worden ook, als ik dat allemaal niet opschrijf ben ik echt reddeloos verloren. Donderdag gaan we ook nog met een groepje weer naar de budgetfood winkel, helaas heeft de helft alweer afgezegd om onduidelijke redenen maar goed dan missen zij een dag vol lol!! En Mini-Jutter gaat ook lekker mee want die komt gezellig weer een nachtje slapen en krijgt dan die dag extra volle aandacht van allemaal suikertantes die wel meegaan :-))

Ook volgende week werk ik nog een dag extra op locatie dus hoef ik de avond niet te werken zo gaat ie lekker ;-)
1 opmerking:

  1. Toen ik de titel las dacht ik: 'Welnee! Dat duurt nog veel langer!' Maar toen ik even nadacht besefte ik dat je gelijk hebt. Tjonge, wat gaat het bizar snel zeg!

    BeantwoordenVerwijderen