maandag 20 oktober 2014


Zo, weekend is alweer om en een extra dagje "gespijbeld" wat goed heeft gedaan! Ik was zaterdag onderweg naar Brabant voor een cursusdag van de jaaropleiding en hoe onwijs graag ik daar ook naartoe ga, het voelde niet okee......bang om brokken te maken omdat ik er met mijn gedachte niet helemaal bij was heb ik op de snelweg de eerste de beste afslag genomen naar huis en gelijk een berichtje gestuurd dat ik niet zou komen. Ik neem verkeerde afslagen, komt terecht in verkeersomleidingen en zie dan maar weer eens thuis te komen. Duidelijk een signaal teveel hooi op de vork.........

In plaats van een vol weekend met verplichtingen heerlijk (ahumm) met verstand op nul de was weggewerkt en de Tokkies voorzien van een schoon hok. Omdat het 2 dagen mooi weer zou worden begon JutMan alvast aan het schilderen van de dakgoot zodat hij gister nog een laag er op kon zetten. Dat liep dus mis want gister regende het over het grootste gedeelte van de dag......helaas maar er zit in ieder geval één laag op :-) Maar het maakte wel mooi tijd om een grote diepe lade met oude administratie op te schonen, ik ben daar zeg maar niet zo goed in ;-) Kan niet goed de scheidslijn tussen bewaren en weggooien inschatten maar manlief hield aan het eind van de middag keurige stapeltjes over: eentje voor de kachel met veels te oude bankafschriften en niet meer bestaande verzekeringszooi, voor iedere zoon een stapeltje paperassen die ze nu voortaan zelf mogen bewaren en een overigen te bewaren voor onszelf. Er lagen ook nog wat oude agenda's van mij en wegenkaarten die ik toch echt niet weg kon gooien dus die heb ik maar naar nummer B gebracht :-) De lade hoort bij een grote kast die verhuisd is naar mijn plekje, die is nu ook weer compleet en kan worden ingeruimd. Zelf ondertussen lekker getutterd in mijn ateljeetje: ook het keukentje is nu weer spic & span en gelijk wat dozen en zakjes leeggemaakt en een plekje gegeven. Ook nog even de achterbankgeneratie van hot naar her gereden tussendoor ;-) de oudste was ter afleiding meegevraagd naar een dancefeest dus bus vol joligerds weggebracht - terug deden ze met de tax - en jongste Jutter naar een afspreekpunt gebracht voor een Krav Maga clinic. Hoewel dit bij een station lag was openbaar vervoer geen optie want dan had hij minimaal 20 euro op zijn pas moeten hebben voor een incidentele reis van 5 euro en dat retour dan nog een keer :-(( lang leve het OV!



Vanmiddag nog even een boodschapje gedaan en dan moet ik natuurlijk langs de grabbelbak (lees: de bak met afprijzingen hihi) daar lagen pakken koffiebonen in met een 35% kortingssticker. Eerst langs de scanner om te kijken wat de normale prijs was: € 2.75 maar bij de kassa bleek deze al in de aanbieding en minus de korting betaalde ik dan nog slechts € 1.30 per pak, jammer dat er maar 4 pakken lagen. Verder nog een leuke hanger van metaal opgehaald via de weggeef, vond ik onderweg een bagagespin die ik al steeds wilde hebben om nog meer "rotzooi" mee te kunnen slepen op de scooter ;-) en werd ik vanavond verrast door iemand die wat lapjes kwam brengen. Ze mailde dat het niet zoveel was maar het was anderhalve shopper vol!! Zulke mooie lapjes zitten erbij ♥#blij lapjes heb je toch nooit genoeg ;-)



 - 

1 opmerking:

  1. Verstandig dat je rechtsomkeert hebt gemaakt! Dat is denk ik een goede beslissing geweest.

    BeantwoordenVerwijderen