woensdag 12 maart 2014

De nieuwe (werk)week...........

bron: gevonden via feestboek

is voor mij vandaag pas begonnen. Lekker de afgelopen twee dagen vrij gehad om even bij te tanken en vandaag gelijk weer een last-minute telefoontje (nee, ik hep géén ep ;-)
dat ik naar een andere vestiging moest ivm. ziekte en zodoende mocht ik een uurtje later beginnen, niks erg met dat mooie weer........Maandag weer eens heerlijk geslenterd over de Noorder- & Westermarkt. Als je toch fournituren of lapjes nodig hebt dan kan je daar héél goed slagen. Met allerlei muziek en gekakel op de achtergrond heerlijk snuffelen bij vintage kleding, lapjes, knopen, kant&band en andere ruttemetutjes, je vind het daar en voor weinig pegels! Ik kon de verleiding natuurlijk ook niet weerstaan en kocht twee prachtlappen in m'n favoriete kleuren. Dinsdag wel gewoon mijn postrondje gedaan want dat gaat altijd door maar nu zonder tijdsdruk, normaal gesproken moet ik daarna altijd nog door naar mijn hoofdbaan voor een middag/avonddienst. Op de tuin zijn de eerste tuinbonen gezaaid en ligt het plan er om a.s. zaterdag even naar Dord (Vreeken) te rijden voor rode aardperen.  Ik zet ze nu aan de andere kant van het landje zodat die rotpony's van de buren er niet bij kunnen en wij wellicht voor het eerst kunnen gaan genieten van de mooie aardpeerbloemen. 

Morgen laat ik mij verwonderen waar de dag ons brengt.........op wijdag is manlief er weer, die volgt in het kader van een-eventueel-leven-na-zijn-huidige-werkgever-want-je-zit-tenslotte-nergens-meer-voor-vast, een cursus "Passie voor leidinggeven". Uhhm sorry kan me daar even niks bij voorstellen maar hij moet het doen, niet ik :-p en op zindag moet ik weer een zindagsdienst draaien. De zin daarvoor moet nog wel even gevonden worden want er zijn zat leuke dingen waar ik juist die dag wel naartoe zou willen. Maar goed, ik laat die uurtjes lekker in verlof uitbetalen en niet in geld dat vind ik zo zonde........de belasting krijgt al genoeg van mij (vindikzelluf).

Op het moment heb ik weer geen rust in m’n koppie want ik wil zoveel (teveel??), wil NU mijn eigen tijd invullen zoals IK dat wil maar er dwarrelt steeds maar weer wat tussendoor. Maar misschien ligt het ook wel aan mijn “jubeljaar” hét moment in een vrouwenleven dat je dwars en tegendraads gaat doen, gewoon omdat het kan........Ik wil stiekum toch weer iets voor mezelf beginnen maar dat kan realistisch genoeg (nog) niet. Pas als de hypotheek is afgelost binnen nu en vijf jaar......Maar wat nu wel kan is bloemetjes op mijn gezicht, gekke kleren aan, getatoeëerde wenkbrauwen?? en mooie eyeliners leren tekenen. De jongens hebben mijn eigenste plekkie al omgedoopt tot Pippi Langkoushok ;-)Ach kan mij ‘t bomme.......
1 opmerking: