zondag 1 december 2013

TIP!! Deze week de LIHL combi's


Bij de Coop/Supercoop is de citroen Mr. Proper 
in de aanbieding voor € 0.99 minus de bon = GRATIS

Ook daar: H&S of Vidal Sassoon shampoo's
50% korting minus een bon = GELD TOE!!

***

Bij de Etos is de Wella gel in spuitbus (100ml.) of tube (200ml.)
deze week nog 2 euro per stuk minus de bon van 2 euro = GRATIS

***

Vomar: 1+1 gratis op

Lenor minus de bon = 2 flessen Summer Breeze
(is de goedkoopste ;-) voor € 0.86

Oral-B pro sensitive = 2 tubes minus een bon voor € 0.80

H&S minus een bon = 2 flessen voor € 0.50

***

Bij AH is de Wella en H&S ook deze week nog in de bonus:
 1+1 gratis minus de bon betaal je dan nog wel iets bij.

Ook alle Dreft is 1+1 gratis, met de bon op de gewone handafwas
word dat een gratis fles :-) bij de platinum en de tabs zal je toch nog iets bijbetalen.

Maar het is altijd goedkoper dan wanneer je gewoon het volle pond betaald ;-)


***


Maar let wel goed op de verpakkingen: ik had zaterdag de Herbal Essences conditioner in mijn mandje gedaan (vind ik zo lekker ruiken) ook vanwege de 1+1 gratis actie. Ik bemerkte alleen dat ik verschillende verpakkingen had waardoor ik de flessen nog eens goed bekeek. Zo kwam ik dus tot de ontdekking dat er twee varianten van de flessen in het schap stonden, nl. met 200 en 250 ml. inhoud!! Ik heb die van 250 ml. gepakt natuurlijk ;-)) dat is dus weer zo'n gevalletje van de prijs niet verhogen maar gewoon de inhoud verminderen, let daar dus ook op.................Ik heb nu de laatste 4 flessen gepakt wat mij dus eigenlijk gewoon weer een extra gratis fles oplevert. Zal vandeweek eens bij de andere filialen kijken of daar nog meer met de oude inhoud staat, dat is dan wel de moeite waard! Kan ik weer twee jaar voort.......Ook pakte ik daar nog 3 flessen Lenor mee die met een afprijssticker voor € 1.49 in het schap stonden. Met een bon van 2 euro per fles kreeg ik dus in totaal € 1.50 toe plus drie flessen wasverzachter voor niks. O ja, kreeg ook nog 1 bonnetje mee terug, misschien kan ik die nog een keer inzetten. Tja daar kan zelfmaken niet tegenop.......Voor 5 december moesten er nog chocoladeletters gekocht worden die ik bij de Tuinen heb gehaald, uiteraard met een bon van 5 euro korting uit de PCL agenda van 2013, kon nog net. Daarna nog even over de markt waar de kaasboer blèrde "2 voor 1 euro".....dat trok uiteraard mijn aandacht haha, het bleek om verse stukken brie te gaan. Twee stukken voor 1 euro - ik nam er 4 mee - die kunnen prima in de vriezer, lekker een plakje op de biefstuk straks met de feestdagen. Ook die biefstukjes liggen al in de vriezer met afprijssticker ;-)

Ik wil heel graag weer zelf mijn wasmiddel en wasverzachter maken maar als ik het op deze manier voor niks bij mekaar kan sprokkelen kan ik het niet laten. Binnenkort maar weer even een paar dozen voor de voedselbank klaarzetten, het word zo vol in de bijkeuken :-) 

3 opmerkingen:

 1. Dank je voor de tips. Ik heb wel een vraag. Waar haal of zie ik de kortingsbon van Etos? Ik heb op internet de folder bekeken maar kan niets vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Lianne, die zat achterin de papieren folder. Misschien nog bij de winkels verkrijgbaar??

   Verwijderen
 2. Bij de AH kan je de Wella Flex, de Wella New Wave, De H&S en de Wella Vidal Sassoon vrijuit combineren. Dat wil zeggen dat je dus meerdere bonnen in kan leveren, zo hou je geld over in plaats van dat je geld bij moet leggen.

  Hoe je het met het afwasmiddel bedoeld weet ik niet precies, maar als je 1 platinum tabs en 1 platinum gewoon afwasmiddel koopt, in de 1+1 gratis, dan kan je dus ook 2 bonnen inleveren en betaal je per saldo minder dan 40 cent voor die 2 samen. Het is wel iets, maar spotgoedkoop natuurlijk :)

  Coop hier doet helaas moeilijk over de bonnen, eerste keer accepteerden ze ze wel, maar bij een tweede poging niet meer en nu durf ik niet meer :)

  BeantwoordenVerwijderen