dinsdag 4 juni 2013

REMINDER! Postzegels worden duurder..........

 
Ik heb het eerder in maart al genoemd maar binnenkort (per 1 augustus !! ondanks wisselende berichten...........) worden de postzegels weer duurder en men is zich bij PostNL al aan het beraden of er per 1 januari 2014 WEER een verhoging doorgevoerd gaat worden. De goedkeuring hiervoor is al gegeven door de minister, het gaat dan om nog weer 4 cent extra dus in een halfjaar tijd 10 cent er bovenop!!!!! Tegelijkertijd word het aantal brievenbussen met meer dan de helft teruggebracht van 19000 naar 8700 en ook het aantal postvestigingen daalt van 2500 naar duizend, daar gaan dus ook weer ettelijke banen........Het motto is dus meer geld voor minder service!!!! Er is een groeiende grijze golf die nog steeds niet digitaal gaan en voor wie het dus steeds lastiger word om postdiensten te blijven gebruiken. Zo kan je wel een postzegel kopen in de supermarkt maar daar weer niet je kenteken overschrijven. Nu is dat geen dagelijkse bezigheid voor de meeste mensen maar wel bar lastig als je daar heeeeel veel kilometers voor moet rijden om een vestiging te vinden waar dat wél kan :-(
 
Koop dus NU nog een rol postzegels met een 1 er op!!!!! of meerdere.............
 
Goedkoper zal het nooit meer worden en als ze weer iets anders verzinnen dan de zegel met een 1 er op dan zal je weer tot in lengte van dagen mogen bijplakken, het is tenslotte een geldige frankeerbewijs. De guldenzegels mogen per 1 november helaas niet meer gebruikt worden maar daar hebben we toch ook lang gebruik van kunnen maken ;-)))
 
Ik kreeg ook een reactie dat er niets over buitenlandse tarieven werd vermeld,
maar helaas ook die tarieven worden hoger!
 
Brieven tot 20 gram binnen Europa word 96 (nu 90) eurocent en daarbuiten 1 euro (nu 95)
 

 
 

3 opmerkingen:

  1. oh nee, alweer??? Voor elke prijsverhoging sla ik een aantal in, inmiddels heb ik zo'n voorraad dat ik ze bij lange na niet op krijg, maar nu ze nog duurder worden denk ik dat ik toch maar voor de zekerheid wat extra's ga kopen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo word je natuurlijk uiteindelijk gedwongen om digitaal je ding te doen....ik schrijf nog graag ouderwets kaarten' Een kaart op je deurmat is zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo draaien ze zichzelf toch de nek om?Of ben ik te simpel?

    BeantwoordenVerwijderen