dinsdag 27 november 2012

TIP!! Goedkope opzetborsteltjes OralB

Alleen vandaag nog te bestellen via Groupdeal 



8 opzetborsteltjes voor elektrische OralB tandenborstels voor enkel de verzendkosten van 5.95!

Je mag per bestelling (maar) één setje bestellen,
maar wel meerdere bestellingen plaatsen.............

20 opmerkingen:

  1. Dank je, dit is echt een goede deal!!! Was al op zoek gegaan naar iets goedkoops want electrisch poetsen is behoorlijk duur. Kleintje had op zijn donder gekregen van de beugeltandarts vanwege het slechte poetsen. Dus maar weer electrisch, maar nu een stuk goedkoper!
    Heb meteen de andere deal ook maar besteld, 4,95 voor een schroefset, je weet wel voor van die lastige doorgedraaide schroeven die je er bijna niet uitkrijgt. Meteen weer een kadootje voor de sint (als het op tijd aankomt, anders voor kerst)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedkoop is het wel. Jet betaald altijd nog 5,95 voor verzending en administratie kosten zag ik. Gratis is niet altijd gratis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Even kritisch; dit zijn natuurlijk niet de originele oral-B opzetborstels.
    Al denk ik dat het voor het poetsen weinig uitmaakt, bedankt voor de tip in ieder geval!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Waar staat dat het gratis is? Ik lees 'goedkoop' en dat is het zeker, zelfs voor de neppers, want ook daar betaal je bij kruidvat of op de markt veel meer voor.
    Ik ben blij met mijn neppers, daar betaal ik graag wat minder voor!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb ze al binnen en het borsteltje gaat steeds los, ze passen dus wel maar als je poetst willen ze wel eens los komen, vervelend, heb een beetje spijt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Even overnieuw.
      Kreeg je ze via de post of moest je ze ergens met een coupon afhalen?

      Verwijderen
  6. Ik haal ook altijd kruidvat opzetborsteltjes. Gaan wat moeilijker op de tandenborstel, maar zijn verder perfect. Om eens te kijken wat Groupdeal is, heb ik ze besteld, voor die 6 euro verzendkosten wil ik het wel proberen. Ben benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Misschien een goede tip, ik koop mijn borsteltjes tegenwoordig altijd bij dentos.nl dat zijn ook geen echte oral b maar minstens zo goed.
    Goedkoop (7.99 voor 4) en geen verzendkosten.
    Ze doen trouwens ook niet net alsof het oral b is dus echt nep kan je het niet noemen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Deze borsteltjes zijn en blijven keihard, ze hebben mijn tanden erg benadeeld, glazuur poets je er ml ook mee af! Weg met die troep! Oral is duurder masr ook beter!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. In een week 3 borstels weg gegooid. Kopje breekt af. Dit is de 2e keer dat ik immitatie gekocht heb. Niet meer dus. Weggegooid geld.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. opzetborsteltjes
    4 stuks 5,95
    8 stuks 10,95
    12 stuks 15,95
    bij www.supergoedkoop.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Maar supergoedkoop, zeg eens eerlijk, dat is wel rommel toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vond deze site, nog goedkoper, prima kwaliteit, merk eigenlijk geen verschil .............voordeligetandenborstels.nl"

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik wel! Ik heb op jouw aanraden die borsteltjes besteld Mieke maar dat zijn gewoon keiharde afwasborstels, dezelfde troep als je overal op Ebay kunt kopen!! Goedkoop is hier weer eens duurkoop. Mijn tip aan anderen die dit lezen is: check eerst onafhankelijke review sites zoals trustpilot en beslist.nl daarop staan de meningen van ECHTE klanten...

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik haal ze regelmatig bij www.webshop-outlet.nl 8 stuks voor € 7,95. Zijn ook geen echte van Oral-B maar wel goedkoop en ik ben zeker tevreden.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Philips en Oral-b goedkope opzetborstels kun je kopen bij http://www.webshop-outlet.nl. Je betaald hier geen verzendkosten.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Webshop-outlet.nl = vouchervandaag.nl = voordeligetandenborstels.nl = koopjedeal.nl = supergoedkoop.nl. Allemaal dezelfde goedkope opzetborstels met dun breekbaar plastic en harde borstel haartjes waar je tandvlees en glazuur van kapot gaan. Als de prijs het enige is dat telt dan kun je veel beter een handtandenborstel kopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. TIP!!!
    Ik koop elk jaar 8 stuks bij www.voordeligetandenborstels.nl en die bevallen mij uitstekend. Zij hebben een verbeterd model ontwikkeld en is kwalitatief gewoon stukken beter dan de meeste goedkope opzetborstels. Nooit problemen mee.

    TIP!!! Ik gebruik altijd kortingscode TIP10 voor nog eens 10% korting !!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. goedkope opzetborstels daar kopen wij altijd onze opzetborstels. veel goedkoper en merk weinig verschil

    BeantwoordenVerwijderen