woensdag 3 oktober 2012

Post versturen wederom duurder GRRRR

Net op het moment dat ik dacht "eens even kijken of er nog postzegels bijbesteld moeten worden, misschien kan ik beter wachten tot 1 januari want je weet maar nooit........." komt het nieuws voorbij waarin vermeld word dat de postzegels wederom per 1 januari 4 cent in prijs verhoogd zullen worden. En uiteraard is dat de schuld van de consument want die verstuurd steeds minder post! Hallo PostNL, is dat niet een beetje de omgekeerde wereld, iedere keer maar weer zoveel % erbovenop (nu weer 8%), en waar gaat dat geld naartoe? Niet naar een betere postbezorging, want je kan er helegaar niet meer vanuit dat de post "op tijd" ergens aankomt als het al aankomt en ook de postbodes krijgen er géén duppie bij hoor want die worden allemaal de laan uitgeschopt en vervangen voor postbezorgers die fijn worden uitgeknepen. Eens kijken hoelang het duurt voor dat de mensen met een beperking die nu nog een goede werkgever hebben in Valid Express (net overgenomen door PostNL) het daar uithouden, die liggen er natuurlijk ook in no-time uit maar dan heeft PostNL wel mooi weer een heel stuk markt erbij..........over de rug van een ander.

7 opmerkingen:

 1. Alles wordt duurder en overal worden mensen wegbezuinigd. Zelf koop ik al heel lang de postzegels via http://www.postzegelsmetkorting.nl/
  Je bent voordeliger uit dan via de officieele verkooppunten.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ga ik eens uitzoeken op die website. Ik was al van plan een voorraadje 'oude zegels' aan te leggen met '1' erop die mag je blijven gebruiken.Toen PostNl met het 'lumineuze' idee kwam om een nummer op de zegel te zetten ipv de kosten zag ik de bui al hangen. Dit gaat dus stiekem flink duurder worden.

  VeggieMo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met een berg marktplaatsen in het vooruitzicht, was ik al van plan een stapel aan te schaffen. Maar met dit nieuws weet ik het zeker. Eens kijken of die leuke kinderboekenweek zegels ook voorzien zijn van een nummertje. Anders vind ik die erg gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik koop ook postzegels via de website genoemd in de bovenste reactie. En ik krijg er ook regelmatig leuke reacties op: mensen vinden het wel leuk om van die leuke gekleurde gulden-postzegels op hun kaart of envelop te vinden. En echt voordeliger!
  Laar PostNL het maar lekker bekijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Eind 2011 heb ik een rol van 200 zegels nog gauw voor € 0.46 per zegel.
  scheelde toen al € 8.00.
  ik heb er nu nog 105 over dus met de verhoging van 2013 scheelt het me nog eens €4,24
  De meeste zegels heb ik voor marktplaats gebruikt voor het huidige tarief.
  (ook kleine beetjes helpen)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik was er ook al boos om, ze bezorgen zelf de post heel onregelmatig of komt gewoon niet aan!
  En dan gewoon weer 5 cent omhoog.
  Zullen de kest zegels wel ook weer duurder zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zoek adressen op: Antwoordnummer .nl voor alle post die naar bedrijven verzonden moeten worden. Scheelt heel veel in postzegels.

  BeantwoordenVerwijderen