maandag 22 oktober 2012

Hulde aan Lies ;-)Zo.......en nu ga ik eerst eens recht doen aan het prachtpakket wat ik onlangs ontving van Lies vanwege de herfstswap die Dreamstuff organiseerde WAUWWWWW!!!!! De foto´s geven absoluut niet weer hoeveel tijd en energie ze in het maken van alles heeft gestopt maar ik ontving van haar een doosje met een prachtquilt in herfstkleuren en motieven, een kralenketting, een gevlochten hartje met zonnebloempitjes, een stapeltje enveloppen en een heel bijzondere gebreide theemuts. Het begon al met de doos zelf, vol met nog ongestempelde postzegels en ook de brief die daags later kwam was voorzien van vele nog ongestempelde postzegels, dat alleen al vond mijn consuminderhart natuurlijk geweldig! Maar de inhoud was helemaal super, nogmaals dankjewel voor het mooie cadeau ) en inderdaad ik kalefaterde er helemaal weer van op!! Nu maar hopen dat degene die mijn pakket mocht ontvangen het ook inmiddels binnen heeft.........2 opmerkingen:

  1. Wauw, dat is mooi gemaakt! Ben blij dat je er zo blij mee bent. Dat was dus ook een zeer goede koppeling in de praktijk! Bedankt voor je deelname!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat ze de postzegels niet gestempeld hebben. Da's nooit weg!! Ik ben ik blij dat je het allemaal zo goed kunt gebruiken. Ik dacht nog, misschien heeft ze wel een thermoskan voor de thee, maar ook dan heb je vast nog wel een theepot voor de zondagse visite... ;-) Ik ben ook wel een beetje trots dat het me lukte de quilt op tijd klaar te krijgen. Z´0 trots, dat ik m ook nog even op mijn blog zet.
    Groetjes en succes met het consuminderen.
    Lies

    BeantwoordenVerwijderen