vrijdag 19 oktober 2012

Ben er weer hoor :-)

Zomaar twee weken niks aan bloggen gedaan, ook niet bij anderen gekeken dus ik loop hopeloos achter maar dat haal ik wel weer in. De fut was er effe uit..........kan je zo hebben: hyperventilatie, duizelingen en koppijn tot brakens aan toe dus maar bloedprikken, uitslag gehad (schildklier werkt te traag en de overgang zet door) maar hup niet zeuren er zijn ergere dingen. Slik nu zeewier en de zin om dingen te doen komt weer terug dus trekken we de kar maar weer door, word nu echt een oud wijf :-))) Er lagen ook wat klussen om te worden gedaan dat ging gewoon door, moet er nu nog twee doen dan is 't maar weer klaar. Het brengt weer mooi extra geld in de knip zodat we volgend weekend wat fruitbomen kunnen halen voor achter. Ben inmiddels ook naar de permacultuurcursus geweest en woww wat was dat geweldig!!! Alles wat ik tot nog toe toepas (geleerd van internet en uit boekjes) zag ik daar terug, mijn gevoel werd bevestigd dat het goed is zo en zou er nog veel meer mee willen doen zoals de jaaropleiding in Utrecht maar dat kost me toch de nodige hoofdbrekens. Nu zou het nog kunnen qua financiën (als het tenminste in termijnen betaald mag worden?) maar heb ik er geen tijd voor omdat ik precies werk op die cursusdagen maar als ik straks geen baan meer zou hebben heb ik tijd over maar geen geld PFFFF wat een gezever. Dus heb ik de knoop doorgehakt en qua tijd de beslissing genomen om een dag minder te gaan werken, dit gaat per 1 januari in gaat af van mijn tijdelijke contracturen en gaat ons geld kosten maar levert mij een dag rust op, tijd die ik zelf kan indelen (wel met miniJutter om me heen want hij is dan altijd bij ons) zonder dat ik me constant bedenk dat ik later 's middags nog moet gaan werken. Hoe het dan over een halfjaar gaat als de bezuinigingen doorzetten zien we dan wel weer, misschien lever ik dan wel weer wat in omdat ik geen zin meer heb om 5 tot 7 dagen te werken met versnipperde uren en er is ook nog een leven na de *** Ik houd in ieder geval mijn 20 vaste uren daar kunnen ze niet aankomen, uiteindelijk wel natuurlijk als het hele instituut word opgeheven maar zover wil ik nog niet denken.........Het tegenstrijdige is wel dat ik alvast een postwijk heb aangenomen in het buitengebied om op termijn het e.e.a. op te kunnen vangen, komende week ga ik alvast een proefrondje doen. Spekt allemaal de spaarbuffer alhoewel ik daar momenteel iets anders in sta dan JutMan, ik zou liever extra extra willen aflossen omdat ik er niet gerust op ben dat hij na 1 september 2013 voor vast word aangenomen bij zijn werkgever, als hij dan zou terugvallen naar ww is er geen spaan extra ruimte meer om extra af te lossen. Ach ik kan toch niet in de toekomst kijken.......gewoon doorademen dan komen we het verst!!

Uiteraard houd ik alles nauwgezet bij in mijn schema's en het goede daaraan is dat we gister de meterstanden voor energie hebben doorgegeven en dat dit t.o.v. vorig jaar goed gedaald is. We verbruiken nog abnormaal veel maar dat komt omdat we een dubbele huishouding draaien en er op B op z'n zachtst gezegd niet zo nauw gekeken word naar de thermostaat of dat de TV de hele dag aan staat voor de katten :-( Die schrikken zich te barsten als ze straks écht op zichzelf gaan en wij dalen dan in vaste lasten flink naar beneden. 

Vanaf nu dus weer gewone blogs van mijn kant!! 

8 opmerkingen:

 1. hopen dat je je gauw weer een beetje beter voelt en ik had je gemist!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vervelend he die schildklier, daar kun je je echt akelig van voelen! Sterkte verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je weer aan het bloggen bent. Beterschap. Ik hoop dat je je snel weer goed voelt.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn om je stukje te lezen en beterschap. En van je schildklier kan je echt heel beroerd en moe zijn , heb het zelf nl ook. Misschien kan je naast de zeewier ook medicijnen krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje voor je beterschapswens (allemaal natuurlijk) maar ik voel me niet "ziek" er is gewoon sprake van een "storing", lekker eigenwijs hè.......Het zal allemaal wel loslopen want ik hoef pas over een half jaar weer te prikken en vooralsnog wil ik geen medicijnen maar zoek ik naar natuurlijkere wegen om de balans weer te herstellen.

   Verwijderen
 5. Gezellig, dat je weer blogt. Ik mistte je al.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heb je in je depridagen geen opvrolijkkadootje gekregen?...

  BeantwoordenVerwijderen