vrijdag 14 september 2012

TIP!! o.a. 50% korting op wasmiddel

 
***
 
En voordelig met de trein van Rotterdam naar Den Haag en v.v. op 22/23 en 29/30-09
Meer info vind je hier, ook voor RET kaartjes om met RandstadRail te reizen voor 2 euro
 
***
 
En er zijn ook weer goedkope treinkaartjes
(ze worden wel telkens een tikkie duurder maar voor lange afstanden nog steeds een aanrader!!)
 
Deze keer een actie via de Grote Olifant ;-)
 
Aan te schaffen t/m. 23 september en in te wisselen t/m. 2 december
 

5 opmerkingen:

 1. Oh, misschien maar eens even naar kijken. Heb eigenlijk wel genoeg wasmiddel, maar zat me laatst te bedenken dat het voor al mijn donkere kleding misschien toch fijner zou zijn om daar een speciaal wasmiddel voor te gebruiken. Geen idee wat deze zwarte reus nu moet gaan kosten, maar misschien wel een aardige actie dan :) Bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het waspoeder kan nog goedkoper.Sedert enkele maanden maak ik van 1 bus vloeibaar wasmiddel 2 bussen door de helft aan te vullen met water. Ik verdeel 1 bus over 2 oude bussen, aanvullen met water en hopla 2 bussen voor de prijs van 1.
  De was is even proper en het is lekker goedkoop.
  Hilde
  België

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Hilde,da's mooi gedaan! Ik spoel mijn vloeibare wasmiddelflessen ook altijd nog zeker 2 of 3 keer helemaal om in het wasmiddelbakje om zeker te weten dat ik alles opgebruik ;-)

   Verwijderen
 3. en als je dan ook nog een wasbol gebruikt ipv het middel in het bakje te doen, heb je nog minder nodig....zo wordt alles gebruikt en anders spoelt er veel weg...
  gr Carlien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Carlien, en als je geen wasbol hebt kan je ook een dopje van je vloeibaar wasmiddelfles gebruiken of helemaal niets en strooit het een beetje uit op je wasgoed. Moet je wel gelijk de machine aanzetten je weet nooit of het uitbijt in de stof als het er lang op ligt.

   Verwijderen