maandag 17 september 2012

TIP!! 20% kortingsactie

Hee Ma, je kan weer stickers plakken ;-)) voor 20% korting! Maar ook op online bestellingen word de korting verrekend  op de eerste 3 producten. Dusssss..........ik weet niet meer wie er ook alweer graag de koffie van ze dronk, maar maak een bestelling aan van 3 pakken per keer (dat herhaal je zoveel keer als je pakken koffie wilt hebben) dan verrekend de kassa gelijk 90 cent korting en je haalt het op in de winkel = geen verzendkosten! Je drinkt dan de toch al voordelige koffie voor 2.40 per pond. Voor pads kan je beter gewoon de papieren sticker plakken want die kan je online alleen per 5 verpakkingen bestellen en dan word er maar 60 cent korting vanaf gehaald, dus voor de twee extra verpakkingen krijg je dan geen korting. Dat word dus meerdere keren langs de servicebalie voor een nieuw stickervelletje ;-))


filterkoffie regularkoffiepads mokka

7 opmerkingen:

 1. Ik las dat de aktie niet geldig is voor online bestellingen die je in de winkel ophaalt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ellen: dat is maar net hoe je het leest denk ik. Je bedoeld waarschijnlijk dit stukje: ■op alle artikelen die op hema.nl zijn besteld en gedurende de periode maandag 17 tot en met zondag 23 september 2012 in de winkel worden opgehaald kan geen kortingssticker worden geplakt.

   Ik begrijp daaruit dat je niet achteraf nog eens een kortingssticker erop mag plakken.......maar waarom zou je ook want je hebt het immers al betaald. Ik ga nogmaals testen ;-)

   Verwijderen
  2. Was ik weer: het werkt gewoon hoor, de bevestiging heb ik al per e-mail en daar staat keurig het bedrag in minus de korting!

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik had hem ook al op de mail binnen gekregen inderdaad. Ik wist niet eens dat je de pads online alleen maar per 5 pakken kon kopen, jammer dat zo'n actie daarop daardoor dan niet werkt. Zal eens kijken of we de stickers bij de post hebben zitten, maar weet nog niet of ik er gebruik van ga maken, we hebben namelijk nog vrij veel koffie op voorraad op dit moment. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Let op, het zijn niet de eerste drie producten, maar de goedkoopste drie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja maarrr.......je moet ook gewoon niet meer dan drie producten doen per bestelling ;-))

   Verwijderen