maandag 3 september 2012

Blad Boodschappen en ander gratis spul......

Tegenwoordig geven alle supermarkten wel een "eigen" winkelblad uit, goed voor gratis leeswerk vaak met (huishoudelijke) tips, een enkel leuk verhaal maar bovenal  met heel veel advertorials en recepten gemaakt van producten die zij gráág aan ons verkopen. Omdat ze uiteraard alles uit de kast trekken om maar klanten te trekken gebruiken ze steeds vaker kortingsbonnen als lokkertje, al dan niet geinitiëerd door de fabrikanten. Vandaag heb ik het blad Boodschappen meegenomen bij Deen maar ook bij de Coop & Dekamarkt ligt ditzelfde blad maar dan voorzien van hun logo. In deze editie (nr. 9 /september 2012) heel veel recepten voor o.a. soep en pizza's maar ook aandacht voor "budgetkoken" én maar liefst 3 kortingsbonnen: 2 euro korting op OralB tandpasta, 50% korting op Rambol roomkaas met noten en een bon voor een 100% GTA van Page Vochtig Toiletpapier. Op alledrie de acties is wel van toepassing dat je het geld achteraf pas teruggestort krijgt op je bankrekening, dus je moet wel eerst zelf de aankoop doen en dan de bon (met bv. kassabon en/of streepjescode) opsturen TIP1: reken alles apart af voor het geval je de bon plus kassabon moet opsturen anders heb je echt een probleem! TIP2: maak voor de zekerheid een kopietje van datgene wat je opstuurt!! Ik hoorde via de luidsprekers ook nog dat de Ariël actie nog steeds loopt: koop een verpakking tabs van 16 stuks en krijg je aankoopbedrag volledig terug via de website https://www.kortingisleuk.nl/ariel. Voor de Page actie kan je trouwens ook in de Libelle van week 35 op pagina 81 een bon vinden maar zo'n winkelblaadje is makkelijker te vinden denk ik.

Verder lopen er nu ook twee acties voor Ambi Pur: bij de ene actie heb je de bon van Blokker nodig (schijnt bij de kassa te worden meegegeven) en voor de ander neem je de bon uit het blad AllerHande, dit zijn wel twee verschillende acties met HighCo nummers dus als je dit product gebruikt kan je twee keer meedoen. Het jammere van dit product vind ik wel dat het om een refill versie gaat, dus als de vulling op is en je er geen navulling voor koopt, dan staat er dus wel weer een nutteloos leeg plastic ding te verstoffen, het doosje van de Page kan je daarentegen wel weer hergebruiken. Van de tandpasta loopt nog een 100% GTA via KV, ook daar moet je om een bon vragen bij de kassa waarop je dan heel vaak te horen krijgt dat de bonnen alweer op zijn. Maar mocht je wél zo'n bon hebben bemachtigd dan krijg je een tube tandpasta én een tandenborstel (mag de duurste zijn van zo'n 6 euro!!) helemaal vergoed. En dan tot slot nog kaas: op de verpakking van Beemster Royaal plakken zit een paarse sticker met "Probeer Beemster Royaal nu gratis". Vul je persoonlijke gegevens volledig in op de bon en doe deze samen met de originele kassabon in een envelop en stuur de envelop vóór 30-09-'12 naar:

PCNDATA/CONO
Antwoordnummer 445  (hoeft géén postzegel op!)
1520 WB Wormerveer

De bon binnen 30 dagen na aankoop versturen. Maximaal 1 vergoeding per adres/rekeningnummer. Bij een vermoeden van onrechtmatig gebruik, behouden wij ons het recht voor niet tot uitkering over te gaan. Hmm, met dit soort restricties krijg ik altijd de kriebels want wat kan je nou voor onrechtmatigs doen met die paarse stickers???? Je kan ze moeilijk natekenen ;-))

O ja, ik heb de Ecover GTA gevonden en gekocht alleen ben ik daar eigenlijk niet zo blij mee, de prijs van de fles was maar liefst € 9.45, een giga hap uit het budget, en ik moet maar wachten wanneer dat terugbetaald word. Niet zo'n slimme zet van mezelf dus..............

Qua (gratis) leeswerk kwam er de afgelopen weken nog een nummer van Atelier, Op Pad en Land- & Buitenleven en voor manlief een Quest binnen. Samen met alles wat je in de bieb aan gratis bladen en kranten (vaak met hele interessante weekendbijlages) kunt lezen en lenen komt er hier niks nieuws/betaald meer op de leestafel, op kringloopmateriaal na natuurlijk ;-)) De aangevraagde boeken ben ik druk aan het inscannen zodat ik straks toch naslagmateriaal heb als ze terug moeten. De genoemde weekendbijlages van vorig weekend stonden trouwens bol van leuke stukjes over o.a. kleding ruilen, kliekjeskoken, crowdfunding, gratis sporten in de stad oftewel "urbanathlon" en thuisafgehaald.nl waarbij de geinterviewde dame aangaf dat ze er niet rijk in geld van zou worden maar wel aan contacten. Zij kookte heerlijke maaltijden en een ander repareerde haar laptop en er werd voorzien in vakantie oppas voor de konijnen. Leuk toch!!


2 opmerkingen:

  1. De tandpasta en borstel zijn hier al gekocht en ingestuurd. De andere GTA's gebruiken we hier niet, behalve dan de Beemster, toevallig vanmiddag net in de aanbieding gekocht voor 1,99 dus nu ik dit las meteen even op de verpakking gekeken, maar helaas geen paarse sticker om geld terug te krijgen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat kleding ruilen heb ik laatst met een vriendin gedaan. Ik zag er erg tegen op, omdat ik als kind 'passen' haatte. Maar het was leuk! Toegegeven, van mijn kant ging er slechts een sjaaltje, een ceintuur, een linnen blazerjasje en een bloesje naar haar toe, en van haar kant veel meer naar mij, omdat A) zij veel meer kleren heeft dan ik en B) zij uit een maat gegroeid is, die ik nog goed pas. Toch keek ik kritisch wat me stond en wat niet. Een paar dingen van haar kon ik voor mijn dochter meenemen. Zeker aan te bevelen. Maar wel een goede accomodatie regelen, dus met passpiegel bijv. Groet, Hsm.

    BeantwoordenVerwijderen