dinsdag 31 juli 2012

Niet normaal!!!!!!!!!!!!!!


Lekker een dagje uit naar het strand en dan de ZOOI gewoon zo achterlaten...........
Veelal ook nog onder het excuus van "tja dan moeten de bakken maar groter zijn"
of "dan moeten ze maar eerder geleegd worden"??

Labbekakkerig gedrag dát is het, je neemt gewoon je troep mee naar huis daar heb je ook een kliko staan!!

NL anno nu, je schaamt je toch kapot......................


7 opmerkingen:

 1. Wat een zootje inderdaad!!! Ik snap niet dat mensen hun zooi zomaar laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. te schofterig voor woorden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gek hè, ik dacht toch echt dat dit in het buitenland zou zijn. Wij nemen altijd een tasje voor rommel mee en dan wordt het bij thuiskomst ook nog eens gesorteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Onbegrijpelijk...wij wonen naast een meertje waar geen vuilnisbakken staan. Hier staat een plastictas naast een boom waar iedereen z'n afval indoet. Staatsbosbeheer neemt 1x per week het afval mee. En het werkt! In dit geval zouden geleegde afvalbakken en bordjes met een motiverende tekst om afval mee naar huis te nemen werken! Een goed en motiverend voorbeeld doet volgen! Als er overal afval ligt dan laten mensen ook vaak hun afval liggen. Of denken dat er s ávonds een opruimdienst komt...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ongelooflijk he. Wat is het voor n kleine moeite om het ff weer zelf mee naar huis te nemen?? Jeetje, zullen deze mensen het afval thuis ook rond laten slingeren?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het gekke is: hier op strand is het dus vooral erg netjes. Er werd gewoon in de lokale media aangekondigd dat mensen hun rotzooi zelf maar moesten gaan opruimen op strand. Nu spreken mensen elkaar er op aan als er veel zooi blijft liggen. En het is echt veel schoner dan afgelopen jaren.
  De toeristen volgen netjes het voorbeeld en blijft er vrijwel niks liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De spreuk op de poster is heel bekend en eigenlijk zou je die tegenwoordig overal weer moeten zien, Wat is het voor kleine moeite om even je afval gedurende de dag in een plastic zakje te doen en zo weer mee terug te nemen om in een afvalbak te deponeren. Het lijkt wel of mensen steeds gemakkelijker worden zo van gooi maar neer een ander ruimt het wel op. Wij zien dat niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland hoor dat mensen hun troep niet opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen