vrijdag 15 juni 2012

Leeswerk..............


     Hier weer eens wat leuke lees-links....................


Deze fotograaf kijkt & kiekt op straat

Deze dame zoekt naar duurzame adresjes & tipt ons

Deze designer is gefascineerd door oude banden

Op deze site speuren ze naar leuke mobiele (stads) tuinen

En via deze website kom je van alles te weten over tweedehands bouwmaterialen

En last-but-not-least: http://preppers.nl/, ik schreef al eerder iets over het fenomeen wat voor mij toen nog nieuw was. Maar hier in Nederland blijkt de belangstelling dus ook groeiende want er is zelfs een heus NL forum voor "preppers"!! Je vindt er een schat aan info als je zelfvoorzienend wil leven en wilt survivallen indien de bronnen die wij voor "gewoon" aannemen zomaar uitvallen.............heel leerzaam! Nu ik er wat meer over gelezen heb ervaar ik de amerikaanse versie nog steeds als extreem, zij gaan meer uit van allerlei natuurrampen en andere "doomsday" scenario's, hier is het toch meer gericht op het overleven van de huidige (financiële) crisis en het meer en meer voor jezelf kunnen zorgen op allerlei fronten, toch hier ook wel topics over aliëns en wat na 21 december????? Wat ik ook nog een informatieve site vond is deze, maar zoals met alles: haal er uit wat er voor jou in zit..............nooit zal je alles 100% kunnen gebruiken. Je zult het zelf toepasbaar moeten maken op je eigen situatie, maar interessante materie is het zeker!!


Ondanks dat ze gek zijn op privacy rijden ze in Amerika zelfs met bumperstickers zoals deze


2 opmerkingen:

  1. Vandaag op National Geographic om 18:00 Doomsday preppers. Was gisteren ook al 2x op tv, misschien wel interessant voor je aangaande je stukje. (voor mij iets te doemdenkerig...)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip maar dan ben ik prompt aan het werk, zal 's even op snor gaan wanneer dat nog meer word uitgezonden. Wil het zelf ook wel eens zien.........

      Verwijderen