vrijdag 6 april 2012

TIP!! 25% korting bij de

 

met de code HEMAcadeau

Deze actie loopt tijdens het paasweekend en de korting wordt éénmalig gegeven op het duurste artikel
En het werkt ook op de dingen die al in de aanbieding/afgeprijsd zijn........

Als je meerdere dingen nodig hebt, gewoon alles apart bestellen en de korting wordt direct verrekend.
Laat het bezorgen bij een filiaal waar je het zelf afhaalt en je betaald ook géén verzendkosten!!


5 opmerkingen:

 1. Ideaal. Ik ging voor ons beebje wat spullen bestellen bij de Hema, omdat er toch dingen zijn die ik liever nieuw heb. En met 25% korting is dat natuurlijk extra leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waarom kom ik op een consumindersite reklame van de hema tegen, krijg je hier geld voor of zo? Of had je geen inspiratie? Carola.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Carola, als je een beetje verdiept in het hoe & waarom van dit blog zou je kunnen zien dat ik hier tips geef om je euro te stretchen. Consuminderen betekend niet (althans voor mij helaas niet) dat je helemaal niks meer koopt, je hebt nou eenmaal weleens iets nodig en als je dat dan met korting kan kopen bij bv. een H. winkel dan is dat mooi meegenomen. Maarre..........ik wordt natuurlijk nu wel erg nieuwsgierig naar jouw zeer inspirerende tips en wellicht blog?? Fijne Paasdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Maar eens even kijken naar zwemkleding. Ik wil niets met strikjes en houten kralen, dat is al een hele zoekerij. Ik wil gewoon iets sportiefs waar je lekker hap-hap-hop stevig in kunt zwemmen terwijl alles op de plek blijft zitten waar het hoort. Dus hopelijk heeft de H al iets te bieden. Groet, Hsm.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had de code ook gezien en al een aantal dingetjes besteld die we binnenkort nodig hebben!

  BeantwoordenVerwijderen