vrijdag 10 februari 2012

TIP!! Gratis aanmelden Yellowbrick

Steeds meer gemeenten gaan over op dit systeem voor betaald parkeren, geen eindeloos (teveel) muntgeld in de meter gooien of niet kúnnen betalen omdat de meter weer eens stuk is.......... Gewoon aanmelden met je mobiel op de parkeerplaats, je meld het nummer van de betaalautomaat en je kan gaan. Je betaald hierdoor tot op de cent nauwkeurig plus per transactie 25 cent aan YB, dit word maandelijks van je rekening afgeschreven en alleen als je er gebruik van hebt gemaakt. En je kunt 'm ook gebruiken bij veel Q-Park parkeergarages. Normaal kost zo'n aanmelding/kaart 10 euro.

Ik vind het ideaal en meld me altijd al af als ik naar de auto toeloop.............

Dus bestel je transponderkaart snel met de code: STADSPAS en je krijgt 'm voor niks thuisgestuurd!

8 opmerkingen:

 1. Hoi Jutvrouw, Ik had hier nog nooit van gehoord. Kan ik het ook doen met mijn goedkope prepaidtoestelletje (kan alleen bellen en smsen op het ding) ?
  Dat heb ik nl nog niet bij de info kunnen vinden

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig, meteen aangemeld! Bedankt voor de tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Dagobert10tje, ja hoor dat kan, moet je alleen wel genoeg beltegoed hebben ;-))))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah jammer! Nog niet in Zeeland op straat...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Bespaarzuinig: nu misschien nog niet maar onze dichtsbijzijnde stad staat er ook nog niet bij terwijl ik wel weet dat het er komt ;-) en ik heb ooit een keer in Rotterdam heel moeilijk staan doen omdat ik toen niks van zo'n kaart afwist. Er zit geen houdbaarheidsdatum aan de kaart en kost op deze manier niks. Zo heb ik ook anderhalf jaar geleden een OV-kaart aangevraagd (ook via een actie voor niks) en afgelopen week voor het eerst in tijden met de bus naar het werk geweest...........wat was ik blij met die kaart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel Jutvrouw, ik heb de kaart nu ook aangevraagd. Het lijkt me op de duur besparend, ik parkeer niet vaak betaald, maar ik ben wel zo'n type die er al gauw wat te veel ingooid.. voor de zekerheid...
  En natuurlijk is het handig hem aan te vragen voor ik heb accuut nodig zou hebben, want dan is hij er natuurlijk niet gelijk.
  Leerzaam hoor, dat blog van jou, en vooral heeeeel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet wel een rekeningnummer invoeren, klopt dat?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Bespaarmama: ja dat kan wel kloppen hoor dat is dan voor de maandelijkse afschrijving als je er gebruik van hebt gemaakt. Ik heb nog nooit iets raars meegemaakt met YB ;-)

  BeantwoordenVerwijderen