dinsdag 29 november 2011

Zo, de eerste twee vrije dagen......

zitten er alweer op. Gister was het best lekker weer en ben ik even naar Amsterdam geweest, effe over de Noorder/Westermarkt lopen. Heerlijk kleurrijke mensen en spulletjes bekijken en ideetjes opdoen.......en daar kwam ook de gedachte op dat ik het zo jammer vind dat ik niet spontaan meer kan doen wat ik wil. Ben toch altijd gebonden aan een rooster en al mijmerend over hoe ik het dan zou willen reed ik weer terug naar de pont. Ik zag laatst al bij een van de andere blogsters iets voorbij komen over de vraag hoeveel geld zou je willen winnen en wat zou je ermee doen?? Ik zou onmiddelijk de resterende schulden en dan de hypotheek aflossen zodat we met minder inkomsten toe zouden kunnen, leven van wat we zelf kunnen maken en laten groeien.

Minder aan de "ratrace" deelnemen, minder regels, minder gedoe......NU leven naar wat je leuk vind want het leven is veel te kort............

Tja dat geld dat zullen we nooit winnen want we nemen geen deel aan loterijen dus het enige wat we aan dat deel kunnen doen is maar hard doorwerken en zoveel & snel mogelijk aflossen en toch proberen tussendoor te leven zoals we graag willen. Dat resulteerd in ieder geval in een etentje a.s. weekend ter ere van JutMans 50e verjaardag gisteren, dat doen we anders nooit dus nu gaan we samen even weg. Daarnaast willen we hier in huis de boel radicaal omgooien dus dat gaan we in de kerstvakantie doen. De voorkamer word achterkamer en vice-versa dat betekend ook dat er veel rommel weggegooid moet worden wat al twee jaar hier in huis verzameld is na de bedrijfsbeëindiging. We delen de kamer helemaal opnieuw in en gaan schilderen en daaarmee krijg ik roze muren :-)))) Vandaag hebben we alvast verfstaaltjes gehaald en ik kon het natuurlijk niet laten om ook een stapeltje leuke behangstaaltjes mee te nemen voor toekomstige knutselfrutselprojecten. Daarna nog even naar de Action voor de nodige rollers en kwasten dan hebben we dat alvast maar. De middag heb ik deels in de polder doorgebracht omdat daar veel hout lag van omgezaagde bomen (waaarom dit nu persé gekapt moest worden is mij een raadsel, het is een industrieterrein in wording.........) dit wilde ik graag ophalen om een nieuwe houtvoorraad voor volgend jaar aan te leggen, dit hout moet eerst goed drogen. Het zweet stond op mijn rug, dus 3x warm van dit hout ;-)

3 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met jutmans en geniet maar lekker van het etentje.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. helaas krijg ik geen toegang meer tot de gulden gulden. heb jij dat ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roze muren... Doen!!! Ik heb ze al jaren en het staat zo vrolijk en helemaal niet nichterig hoor!

  BeantwoordenVerwijderen