woensdag 12 oktober 2011

Ohh, ik ben verliefd.....

Gisteravond wilde mijn scootertje weer eens niet starten, stond ik daar te mopperen, had ik de hele dag gewerkt het was inmiddels 22.00 uur (overgewerkt) en kon ik ook nog er 's 5 kwartier naar huis lopen GRRRRRR! Uit nijd heb ik 'm verteld naar een betrouwbaarder model te gaan uitkijken en zie hier ik heb 'm gevonden. Een hele speciale uitvoering, speciaal pour moi, in Jutters-uitvoering, compleet met rekjes om manden op te bevestigen :-)))) ohhh die wil ik...........ik heb (weer) een nieuw spaardoel. Ben absoluut niet materialistisch ingesteld, een auto?? als het 4 wielen en een stuur heeft en mij van A naar B brengt vind ik het goed maar deze KWIJLLLLLL ik zie me al helemaal gaan. Ik denk dat ik 'm stiekum eens in het echhie ga bekijken. Ik vind het heerlijk scootterrijden, je bent overal snel vooral door de stad, géén parkeerproblemen, zuinig qua brandstof en nu zou ik er zelfs nog mee kunnen gaan struinen ook!!!!!!! Ik vertelde zondagavond aan zoonlief (toen we al een volle auto hadden) dat ik ook nog ergens een lief antiek kastje had zien staan maar dat dat er nu niet meer bij pastte, sjips.....Ook dat ik er vandeweek al voor gestaan had met de scooter en dat ik "bijna" had geprobeerd om 'm daarop mee te nemen, gek genoeg zij hij: mam, je bent er toe in staat ik zie je dat gewoon nog wel eens doen ook <LOL> Was trouwens ook al een tijdje op zoek naar een regencape voor op de scooter, een pak vind ik een drama zeker als je bv. ook nog even een winkel in moet voor een boodschap, maar ik heb dus nu ook de cape al gevonden. Zat verstopt in een van de trolly's die we zondag gevonden hadden.....liefst zou ik zo'n hippe hebben van The Happy Rainy Days maar die kost belachelijk duur. Wie weet vind ik die de volgende keer wel ;-)

7 opmerkingen:

 1. Hallo Jutvrouw,

  Eindelijk kan ik je een berichtje sturen. Op de e.o.a manier kan ik thuis geen bericht achterlaten maar op mijn werk wel.
  Ik ben groot fan van je, misschien heb je het al vernomen via Beppy.
  Ik wil graag op je blog reageren want misschien weet je het al maar in onze gemeente (ik woon in dezelfde als jij) krijg je subsidie op een nieuwe scooter en die scheelt wel de helft van de prijs. Kijk anders eens op de website van de gemeente onder subsidie scooter. Toch mooi meegenomen mocht je voor een electrische scooter willen gaan.

  Veel groetjes, deysi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha ha ha...ik dacht wat krijgen we nou...
  jutvrouw met vlinders.
  Maar het is gelukkig voor een scooter.
  Voor geen geld ga ik op zo'n ding, ben al bang in de auto laat staan op een scooter.

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh die is leuk!!!!
  Noem je hem Willum van Ik wil um ik wil um!!!!
  Kwilderookeen!
  Heb al gezegd dat ik um wel voor mijn verjaardag wil.
  Is toch handiger parkeren in de binnenstad en Hubbie kan er op zaterdag mee naar de Jordaan.
  Ik denk dat het laatste de doorslag gaat geven*LOL*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohh wat een geweldig mooi geval!! kan me voorstellen dat je er weg van bent.. maar in deze tijd zit ik toch liever in de
  auto hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oja, en nog wat!
  Voortaan als je met pech staat en iedereen is uithuizig wil je mij dan belleb??
  Oké je scootert past niet in mijn Dopje,di ehaalt Jutman dan de volgende dag maar op.
  Maar jij gaat niet meer 5 kwartier door de polder lopen snachts.............
  Hoor je me??

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik hoop voor je dat tie lang meegaat, deze Kymco.
  Je hebt een iets duurdere Agility, ik hoop ook een wat betere motor. De Kymco heeft een harde vering, dus beter niet de eieren ergens opleggen, maar aan de scooterhaak hangen.

  Prima scooter. Lekker rijden, het is mijn hobby.

  Gisteren in de regen bedacht ik me dat een van regenkledingstof gemaakte rok, tot over de knieën die je makkelijk in je middel met klittenband vastmaakt een goede oplossing kan zijn.

  Een regenbroek aantrekken duurt zo lang.

  Ik heb een tijd lang ook een cape gebruikt, maar de regen kwam via de mouwen toch naar binnen. Makkelijk was die wel.

  Ik heb altijd mijn schoudertas op de benen en die zou die rok goed op de plek kunnen houden.

  Ik heb wel een heerlijk warm ding thermoscud of zo, maar die is wel heel groot en zwaar. Omdat ik een goede mand op de scooter heb, kan ik die daarin opbergen.
  Maar niet altijd want die mand is ook nodig voor de boodschappen en die haak is voor de boodschappentas op de treeplank.

  Ik denk dat zo'n rok, eventueel iets verzwaard onderaan een gat in de scootermarkt kan zijn.

  Las gisteren dat in het laatste kwartaal 31% minder scooters zijn verkocht.
  Snap er niks van. De vrijheid het heerlijke gevoel en ook nog eens een laag benzineverbruik is top.

  Hoop dat je hem bij een goede motorenzaak kocht.
  Na 1000 km de eerste gratis servicebeurt.

  Ga je nog lid worden van het Kymco forum?

  Als deze Kymco een beetje zwaardere motor heeft, dan heb je geluk en dan kan deze scooter minstens 15.000 km lopen. Het is vaak iets met de elektriciteit dat die scooters de das om doet. Hoe lichter hoe meer pech.

  Heel veel succes en lekker genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @OpnieuwBegonnen: haha, jij loopt hard van stapel, ik HEB 'm (nog) maar wil hem wel heeeeel graag. Rij nu op een "gewone" Agility waar ik op zich heel blij mee ben maar hij laat me de laatste tijd af en toe in de steek en dat kan qua werk gewoon niet. Heb 'm toen particulier gekocht voor weinig en er moet nu motorisch het een en ander aan gebeuren waar onderdelen voor besteld moeten worden. We zijn ons nu aan het beraden hoe of wat, want het moet wel kunnen natuurlijk financiëel wel uit kunnen. Heb morgen overleg met de boekhoudster en als dat positief uitpakt.......dan ga ik handelen en afdingen ;-))
  Dat er minder scooters verkocht worden komt doordat jongeren nu veel geld moeten betalen voor het scooterrijbewijs en dat sparen ze dan liever uit iets later gelijk door te gaan voor een autorijbewijs, wel begrijpelijk. De scooterbranche wil daar ook heel graag vanaf.

  Leuk dat je zelf een rok hebt gemaakt, toevallig zak ik zo'n ding op een website staan, kostte 100 euro! dat heb je mooi bespaard. Zag daar ook een afdekhoes voor de scooter: een scooterpyama

  @Beppy: ik zal het noooooooit meer doen ;-p

  BeantwoordenVerwijderen