zaterdag 17 september 2011

Vandeweek de Allerhande bij appie meegenomen, daar zit een klein boekje in over haarverzorging met een bon waarmee je vanaf 17 oktober (bon bewaren dus) een fles Wella conditioner gratis krijgt bij aankoop van een fles shampoo. Eerst maar 's kijken hoe duur die flessen daar zijn...........ik mag 'm trouwens toch niet kopen want heb nog een hele beste voorraad. Maar ja als ik 'm voor niks kan krijgen? Je koopt een fles shampoo, krijgt een fles conditioner cadeau maar die breng je terug of ruilt 'm om (sorry, heb de verkeerde gepakt.........) voor nog een fles shampoo. Eerst mijn voorraad maar eens tellen :-) Volgende week ontvang je bij Etos 50% korting op de nieuwe Sanex Zero deosprays & rollers maar deze week kan je die deo's nog kopen met de actie 1+1 gratis en als je daar dan nog de 10 of 20% kortingsstickers opplakt ben je denk ik voordeliger uit. Oudste Jutzoon en gezinnetje zijn alweer thuis, ze zijn net als wij eigenlijk een stel huismussen en liever in hun eigen bedoeninkie thuis en kwamen dus een dag eerder als verwacht naar huis. Komt de moeder van SD1 goed uit want zij heeft met de scheiding lopende nu een huisje toegewezen gekregen en daar wil ze a-la-minute in dus dat word flink klussen en ze kan alle hulp gebruiken. Onze Jutter moet gelijk alle spullen overbrengen maar het liefst zou ze alles gelijk nieuw kopen..........Jutter moet wel tanken en vraagt hier waar hij dat het voordeligst kan doen, kind van z'n moeder hè ! We hebben hem trouwens gelijk maar naar het gemeentehuis gestuurd voor een nieuwe ID, de zijne was inmiddels verlopen (kukel) en ik weet ook wel dat ik die boete niet hoef te betalen mocht ie daarvoor worden aangehouden maar het zou toch zondegeld zijn. Heeft hij dus eigenlijk een beetje mazzel nu er niet meer voor betaald hoeft te worden. Dus mocht je ook nog een nieuw ID moeten aanvragen doe dat dan maar z.s.m. want voor je het weet hebben ze daar ook weer iets op verzonnen en mag je alsnog gaan betalen! En van de miljoenennota worden we ook al niet vrolijker (was ook niet te verwachten): één en al kommer en kwel, zullen we met z'n allen nog creatiever met ons geld moeten omgaan. Las laatst iets over het Matheüs-effect: zij die al veel hebben krijgen steeds meer en de armeren steeds minder.......hoe waar. Ik ga maar weer eens aan het werk......fijne zaterdag!

5 opmerkingen:

 1. as. maandag in het blad handig (ligt naast de Allerhande) `n bon om gratis Dreft Platium (handafwas) te proberen en id nieuwe KV folder op pag. 6 `n bon voor gratis Garnier bodylotion

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee dat is mooi nieuws, vond het al zo lauw op het moment met de gratis dingen ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het blad handig kan ik hier bij AH niet vinden.
  Is dat blad niet overal verkrijgbaar ??

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jenneke, die ligt er ook nog niet ;-) volgende week. Het is het reclameblad van A.H. waar non-food artikelen in staan MET kortingsbonnen achterin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Garnier bodylotion bij KV is ALLEEN geldig als je hem koopt van 20 - 26 september! Opletten dus!

  BeantwoordenVerwijderen